Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
štrajk nema smisla
Povratak na članak

Ćorić: Najava premijera je konzistentna politika plaća u javnom sektoru

Upitan je li pravedno da se povećava plaća jednako svima i onima koji rade dobro i onima koji rade loše, Ćorić je rekao da je sustav plaća u javnim i državnim službama jasno definiran i  tu nema uzmaka

Komentari 3

JO
JOHNNY
14:11 17.10.2019.

Sustav plaća u javnim i državnim službama ne samo da je jasno definiran, nego se određuje zakonom... neki očito misle da se zakoni mogu mijenjati preko noći i to kako tko zahtijeva.. pa neće moći

VL
JO
JOHNNY
14:12 17.10.2019.

S obzirom da se narod najviše žali upravo na "rad države", zar nije onda povećanje plaća u javnom sektoru upravo jedna vrste pozitivne motivacije za službenike kako bi još savjesnije i odgovornije obavljali svoj posao?

VL
MA
magdalenakristo
14:14 17.10.2019.

Danima zlostavljate sve građane ove države, zlostavljate našu djecu koja najviše ispaštaju! Prekinite s ovim glupostima i prihvatite i ovo više nego velikodušno povećanje!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.