Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'to se ne bi trebalo događati'
Povratak na članak

Ćorić pitali o posjećivanju Klubu: To nije informacija koju želim podijeliti

"Nisam siguran da se takve situacije mogu izbjeći i uz sigurnosnu provjeru", rekao je komentirajući aferu Janaf

Komentari 5

BR
Branitelj2020
04:33 25.09.2020.

Potrebno je da USKOK počne istraživati bahatog ministra Čorića. Nemoguće je da taj HDZ-ov uhljeb nije znao što mu rade njegovi najbliži suradnici : Kovačević i državni tajnik.

VL
SA
sanikol
15:52 24.09.2020.

U klubu je bio i Mesić koji je rekao da je u klubu bi i da klub ima oko 6 m2.Danas u štampi piše da klub ima cca 28 m2 i uz njega stan od 53 m2. Dakle opet laže kao i za "nestana" stotinjak tisuća dolara koji su mu nestali i ne zna gdje su. Može pogledati slijedeću web adresu i vidjeti gdje ih je stavio: nema adrese jer mi je Admin odmah zaprijetio

VL
VA
vadis1
20:06 24.09.2020.

Mozda i Coric ima prste u pekmezu?

VL
DU
Deleted user
16:14 24.09.2020.

politicko gospodarska hobotnica je toliko jaka da tlaci i osiromasuje kompletan hrvatski narod i citavu naciju....tesko ce tomu doci kraj....bojim se...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.