Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA MASON
Povratak na članak

Članstvo u loži i rad u DORH-u: Jelenić novoj šefici sada mora dokazati da nije mason

U priopćenju DORH-a navodi se i to da je Hrvoj Šipek od zatražila od Jelenića, koji je sada zamjenik glavnog državnog odvjetnika, da joj dostavi dokaz o svom članstvu odnosno prestanku članstva u masonskoj organizaciji.

Komentari 1

Avatar JPlesi
JPlesi
04:35 30.11.2020.

pa kaj nije opće poznato da kad jednom u to uđeš da nema više izlaza osim na jedan način zna se kakav...ipak malo previše znaš kad postaneš njihov član....kao i u mafiji kad jednom uđeš ti si za cijeli život žrtva toga svega,,,koiko nam je poznato da jednom član ostaješ zauvijek član u tom zajedništvu...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.