Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kolona sjećanja u Vukovaru
Povratak na članak

Članovi Stožera neće 18. studenog ulaziti u krug bolnice: Ne želimo im biti blizu

U krugu, gdje je održavan i prigodni program, svih ovih godina okupljali su se čelnici države i odatle je kretala Kolona sjećanja kojoj su uvijek na čelu bili barjaktari.

Komentari 7

Avatar Pacijent doktora Bože
Pacijent doktora Bože
19:13 14.11.2014.

Grozni su ovi iz Stožera što ne žele biti u istoj koloni s dilerima dokumenata srpskom ambasadoru i onima koji se žvale s četničkim vojvodom Nikolićem.

VL
VE
verakruz
19:20 14.11.2014.

Ovi na vlasti se mole samo novcu i stranim nalogodavcima. Ja idem sa narodom.

VL
AF
afer
16:19 14.11.2014.

Sad će Kmeri osuti paljbu sa svojim komentarima.

VL
JO
JORGOVAN
07:07 15.11.2014.

Katastrofa....gospodo iz stozera i gospodo iz vlade, satorasi i slicni, shvacate li sto ste napravili od Vukovara i sta radite od Hrvatskog naroda i drzave? Uspjeli ste posvadjati ljude i napraviti od jednog istinskog simbola otpora, borbe i stradanja predmet politickih obracuna,Sramite se i hdz- ovci i kukurikavci, a posebno vi iz satora i vi iz tzv. stozera i slicni....osnova domoljublja je postovanje institucija sistema. Nadalje, zasto trazite od svih da mole krunicu? Zar smo svi mi drugi branitelji koji nismo rkt vjere manje vrijedni? Ja sam prosle godine bio definitivno posljednji puta u Vukovaru za dane sjecanja. Od sada pa nadalje, idem tamo odati pocast kad budem siguran da nece biti nikakvih stozera ili kvazipoliticara koji ce mi odredjivati kamo i u kojoj koloni trebam ici, koji ce mi brojiti krvna ili vjerska zrnca ili politicko opredjeljenje. Sramite se svi skupa.

VL
DK
dr kaunda
19:34 14.11.2014.

zalosno sto si pojedinci dopustaju pa zar nemaju postovanja prema zrtvama da barem taj dan ne prikupljaju politicke poene za adeze zar im nista nije sveto osim adezea kojeg uporno hoce dovesti na vlast ponavlja se splitska riva samo na krivom mjestu

VL
Avatar mama mia
mama mia
15:47 14.11.2014.

UF veće gluposti nisam čula

VL
Avatar Y-urica
Y-urica
14:21 14.11.2014.

Jad i tuga od izjave !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.