Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema sukoba interesa
Povratak na članak

Članovi nadzornih odbora birat će se javnim natječajem

U slučaju promjene vlasti, svi članovi nadzornih odbora bit će dužni svoj mandat staviti na raspolaganje.

Komentari 3

FR
Fredy21
06:17 13.07.2010.

svrha nadzornih odbora.pa jučer smo čuli da neki ne neznaju u koliko su nadzornih odbora,a materijale za sjednice ili sl. ne dirnu.ništa drugo nego skidanje odgovornosti vlade,a javnim natječajem znamo kako se zapošljava,a komisija za odabir kandidata -sama će donositi odluke-ha,ha,ha

VL
BO
bomba
15:13 12.07.2010.

Ja sam mislio da u vladi i saboru sjede glave koje nisu samo sijede već i imaju nešto u njoj. Javni natječaj bi mogao skinuti odgovornost sa vladajučih struktura na kolektivnu odgovornost iako znamo da će opet biti izabran onaj kojeg su oni zamislili. Tko je na vlasti taj je praktično i poslodavac koji odabire tko će i što raditi. Ti radnici su odgovorni poslodavcu tj vladi i odgovornost vladajućih struktura je velika jer su postavili svog čovjeka koji nije znao ili nije mogao napraviti dobar posao. Za takve kriva je vlada jer zapošljava nesposobne i treba da snosi posljedice. Javni natječaj je samo skidanje odgovornosti sa vlade na šire mase, a u konačnici isto nam se piše.

VL
FE
Felicijen
15:38 12.07.2010.

Takvi javni natječaji samo će dati legalitet onima koje bi ionako izabrali da štite njihove interese...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.