Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška krađa u Zagrebu

Članovi kriminalne organizacije iz Makedonije ušli u stan i ukrali nakit

Ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
08.02.2019.
u 15:21

Poznato je da su kaznena djela već činili na području više država Europske unije, dok do sada nisu evidentirani kao počinitelji kaznenih djela u Hrvatskoj

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad troje državljana Makedonije starih 42, 36 i 36 godina, zbog osnova sumnje da su počinili tešku krađu.

Sumnja se, naime, da su ovog utorka između 12 i 14 sati došli do stambene zgrade na Trešnjevci i polomili bravu na ulaznim vratima stana 65-godišnjakinje, ušli u stan, ispremetali predmete i otuđili nakit.

Osobe osumnjičene za počinjenje ovog kaznenog djela članovi su kriminalne organizacije iz Makedonije. Poznato je da su kaznena djela već činili na području više država Europske unije, dok do sada nisu evidentirani kao počinitelji kaznenih djela u Hrvatskoj, a u kojoj su sada uhićeni. U Zagrebu su boravili u iznajmljenoj sobi u kojoj su držali alat i dio ukradenih predmeta. Policijski službenici, uhićenjem osumnjičene trojice, spriječili su daljnje činjenje provala u domove, priopćila je policija.

Materijalna šteta nije utvrđena, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičene predali pritvorskom nadzorniku, a Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu dostavljeno je posebno izvješće. 

Pogledajte video o tome kako građani nezakonito smanjuju račune za plin i struju:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije