Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVLJEN JE POLICIJI

Član Domovinskog pokreta prijetio Ivoševiću, nazvao ga četnikom kojeg treba dobro polomiti

Ivica Puljak i Bojan Ivošević podnijeli ostavke, Split ide na nove izbore
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
04.07.2023.
u 18:51

Ivošević je napisao da ovo nije prvi puta da ga dotični vrijeđa, ali i da mu po prvi puta javno prijeti.

Bojan Ivošević, zamjenik splitskog gradonačelnika jučer je na Facebooku objavio da je prijavio 31-godišnjeg sugrađanina zbog prijetnji i diskriminacije na društvenim mrežama. Naime, Splićanin je Ivoševića u komentarima na Facebooku nazvao četnikom te napisao da ga "treba dobro polomit".

"Kada u javnom prostoru gotovo u potpunosti izostane reakcija političkih dionika (čast iznimkama) na napad na službenu osobu onda je ovo očekivani nastavak događaja. Za razliku od političara, službenici MUP-a znaju da ovakve stvari nisu prihvatljive i svoj posao obavljaju profesionalno na čemu im zahvaljujem.

Nastavit ćemo i dalje postupati po zakonu i u javnom interesu ma koliko duhova to uzburkalo.Hvala svima vama neznanima na svakoj lipoj riči koju uputite na ulici radi čega su ovakve uvrede i prijetnje statistička greška u obavljanju našeg posla.

VEZANI ČLANCI:

P.s. nije prvi put da se dotična osoba koristi ovakvim uvredama, ali je prvi put da je istima dodala i malo prijetnji. S obzirom na ustrajnost u počinjenju prekršaja ovaj put je prijavljen na temelju čl. 25. Zakona o suzbijanju diskriminacije", napisao je Ivošević na Facebooku. 

Kako doznaje Tportal riječ je o M. M., članu Domovinskog pokreta koji je bio jedan od kandidata te stranke na lokalnim izborima 2021. godine. Novinari Tportala pokušali su stupiti u kontakt s njim, međutim kazao im je da je zauzet nakon čega više nisu komunicirali. 

VIDEO: Milanović: 'Što radi ekipica? Preko tarabe mi baci ime nekog generala kojeg sam ja imenovao u glavni stožer'

Komentara 1

AR
art1
19:19 04.07.2023.

Ja sam svojoj susjedi rekao da ću ju razvaliti, nije me za sad prijavila policiji. Spomenula je dok muž ode natrag u Austriju da može.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije