Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNAT I MOTIV

Ivoševića napao 50-godišnjak, bio je pijan: 'Tri puta me pokušao udariti u glavu'

Split: Bojan Ivošević, zamjenik gradonačelnika Grada Splita
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/3
29.06.2023.
u 23:30

"Ovo je sastavni dio našeg posla. Ni ovakvi napadi neće nas pokolebati", istaknuo je zamjenik gradonačelnika Splita Bojan Ivošević

Zamjenik gradonačelnika Splita Bojan Ivošević napadnut je danas dok je sjedio u kafiću. Napao ga je, kako kaže, muškarac kojeg ne poznaje. "Počeo je s dobacivanjem, nastavilo se s vrijeđanjem, a onda i fizičkim napadom. Tri puta me ispred svjedoka pokušao udariti u glavu. Srećom, mlad sam, refleksi još dobro funkcioniraju", opisao je za Dalmatinski portal

Napadač, kojeg su drugi odvojili od njega, zaprijetio je Ivoševiću da će ga "riješiti". Motiv napada, otkriva Ivošević, bila je Odluka o komunalnom redu iz prosinca na koju je muškarac imao primjedbe. 

VEZANI ČLANCI:

"Ovo je sastavni dio našeg posla. Ni ovakvi napadi neće nas pokolebati", istaknuo je. 

Dalmatinski portal doznaje kako je napadač imao više od 1,3 promila alkohola, a riječ je o 50-godišnjem koktel majstoru. On se sada trijezni u policijskoj postaji te će se nad njime provesti kriminalističko istraživanje zbog kaznenog djela prijetnje.

VIDEO ZET-ov autobus naletio na aute u Zagrebu: 'Mislim da je bilo bar 5-6 vozila u koje se zabio'

Ključne riječi

Komentara 8

KU
Kujttim
02:04 30.06.2023.

Polako, polako, to što je Ivošević kaže treba se dokazati na sudu. Koliko je meni poznato, a je, Ivošević je dobio novu kaznenu prijavu. Ne znam kolja je to po redu kaznena prijava, ali - ima ih.

DU
Deleted user
01:54 30.06.2023.

Lakse mu je sa srbskim maloljetnicama.

DU
Deleted user
07:17 30.06.2023.

Kad nama ćale preko etničkog sina truje Hrvatsku?!...E moj narode...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije