Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj Turist
Povratak na članak

Čizmoku 40, a Handanoviću 21 godinu zatvora za obračun iz 2004. u Osijeku

Devet godina tapkala je policija u mraku pokušavajući posložiti kockice krvavog obračuna koji se zbio ravno preko puta zgrade policijske uprave. Dvojac je uhićen u srpnju 2013. U pozadini zločina, navode tužitelji, bio je Martićev Automat klub City te posao s aparatima za igre na sreću, koje je Handanović htio preuzeti.

Komentari 6

Avatar Duksi
Duksi
16:49 07.12.2017.

Normalno da se ne osječaju krivim,da imaju ikakve osječaje ne bi ubili čovjeka na pravdi boga.

VL
MX
Mister X
15:58 08.12.2017.

Ključni je, pak, iskaz Igora Vukovića, kojemu se Čizmok, kako je ovaj tvrdio, svojedobno povjerio. I to je sad nepobitni dokaz i ""istina"" bez dokaza ............... Sve mi je jasno ništa i ništa ali evo kao svjedok i to iskrennjačina i tko da sud nema šanse da je kriv za krive presude nego svjedok ako laže laže robija ti slijedi .. Isto kao u Americi nema dokaza da se Rusija miješala u izbore - nula dokaza ; ali imaju ""svjedoka koji će priznati i uz dogovor da neće biti kažnjen !"" I svi vjeruju da je to to !!!!

VL
IM
Ivan_Markovic
12:54 12.12.2017.

Ovaj drugi je takodjer trebao dobiti 40 ili barem 30, da nije bilo njega ne bi ni bilo zločina, plus to je čista namjera radi koristoljublja.

VL
IM
Ivan_Markovic
12:54 12.12.2017.

Ovaj drugi je takodjer trebao dobiti 40 ili barem 30, da nije bilo njega ne bi ni bilo zločina, plus to je čista namjera radi koristoljublja.

VL
NO
nogogaz
20:00 07.12.2017.

Nisu krivi! Hrvati svi nevini! Nije pisteni! Di je vlada da digne glas?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.