Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
e-pretplata

Čitajte tiskani Večernji u digitalnom obliku

VL
Foto: VL
19.03.2020.
u 11:28

Imamo posebnu ponudu za sve one koji žele ostati na izvoru korisnih informacija.

Kako ne biste trošili vrijeme tražeći najnovije vijesti, sada jednostavno iz svog doma, ureda ili bilo koje druge lokacije možete brzo i jednostavno saznati sve što vas zanima iz Hrvatske i svijeta.

Večernji list napravio je još jednu platformu na kojoj možete čitati naš sadržaj. Radi se o e-novinama koje možete pronaći u novoj aplikaciji eVL koja je dostupna u trgovinama aplikacija i za iPhone i za Android uređaje. Tiskano izdanje Večernjaka možete čitati u digitalnom obliku na svojemu mobitelu i ono je istovjetno onom Večernjaku s kioska. Aplikaciju svi mogu besplatno skinuti na svoje mobitele i 14 dana je besplatno testirati. Možete je direktno skinuti u App Storeu i Google Playu.

S obzirom na novonastalu situaciju koja ima veliki utjecaj na gospodarstvo i gospodarstvenike, imamo posebnu ponudu za sve one koji žele ostati na izvoru informacija. Kako ne biste trošili vrijeme tražeći najnovije vijesti iz Hrvatske i svijeta, sada jednostavno iz svog doma, ureda ili bilo koje druge lokacije možete brzo i jednostavno saznati najnovije, provjerene i relevantne vijesti.

Večernji list ima posebnu ponudu e-pretplate s kojom za 99 kuna tijekom tri mjeseca (33 kn mjesečno) putem mobitela, tableta ili laptopa možete pristupiti tiskanom izdanju Večernjeg lista svakoga dana u tjednu te također imate neograničen digitalni pristup našim časopisima i prilozima, uključujući subotnje časopise Ordinacija, Diva, Slano&slatko i Living.

Svi zainteresirani mogu se javiti na broj telefona +385 1 5540 999,  na e-mail adresu pretplata@vecernji.net ili jednostavno slijediti link.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije