Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Paket za samo 79 kn/mj

Želite li gledati seriju Milijarde već 24 sata nakon američke premijere?

BILLIONS
Foto: BILLIONS © Showtime Networks Inc. All rights reserved.
1/3
23.02.2016.
u 11:29

Ubrzani tempo života razlog je što slobodne trenutke često provodimo na mjestima poput liječničkih čekaonica ili javnog prijevoza gdje nam nije dostupan sav luksuz koji imamo u svom domu.

Na sreću, živimo u doba kad nam je internet dostupan bez obzira na lokaciju pa možemo te trenutke ispuniti čitajući i gledajući sadržaj online.

Želite li svoje slobodne trenutke provoditi čitajući i gledajući kvalitetan online sadržaj?

Premium i Pickbox pripremili su vam jedinstveni paket na tržištu!

 

Što je Premium?

Premium je ekskluzivni sadržaj Večernjeg lista koji nećete pronaći nigdje drugdje na internetu. Vodeći hrvatski kolumnisti kao što su: Nino Raspudić, Marinko Jurasić, Zvonimir Despot, Dražen Ćurić, Ivan Hrstić te brojni drugi, donose vam pravu pozadinu priče i obrađuju aktualne teme.

Čitatelji Premiuma aktivno se mogu uključiti u stvaranje sadržaja postavljanjem pitanja za intervju.

Pretplatnicima Premiuma također su dostupni dokumentarni filmovi iz riznice Večernjeg lista.

 

Što je Pickbox?

Pickbox je online streaming servis koji vam omogućuje neograničeno gledanje više tisuća sati TV serija, filmskih klasika i Disneyjeva sadržaja. Dostupan je u šest zemalja u regiji, a to su Hrvatska, Slovenija, Srbija, BiH, Makedonija i Crna Gora.

Ako svoje serije volite pogledati odmah po izlasku, i to već 24 sata nakon Amerike, tu je rubrika Hotbox koja donosi premijere najnovije holivudske produkcije kao što su Milijarde (Billions), Sherlock, Državna tajnica (Madam Secretary) ili Savršena formula (Limitless).

Sav sadržaj dostupan je neograničeno na dva ili tri uređaja, ovisno o paketu i bez ugovorne obveze.

Prednost nad ostalim dostupnim legalnim streaming servisima su lokalizirani podnatpisi te korisnička podrška dostupna i putem društvenih mreža.

Odaberite jedan od Premium i Pickbox paketa i uživajte u kvalitetnom online sadržaju kad god to želite, gdje god se nalazili i na kojem god uređaju želite.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije