Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNE LISTE
Povratak na članak

Čistka u SDP-u: Bernardić s lista maknuo Milanovićeve ljude

“Bernardić je u 9. i 10. jedinici napravio harakiri, vidjet će to 5. srpnja”

Komentari 65

ŹI
ŹIVAC
06:44 16.06.2020.

Tako to rade drugovi! Tko nije na liniji - zna se! Sreća što su vam se drugi izborili za demokraciju, da je po vašim običajima ne bi vas niti bilo na listi!

VL
Avatar manjejeviše
manjejeviše
07:05 16.06.2020.

Bero je teška tuga. Sinoć ga Bago pomeo u Dnevniku NOVA TV.

VL
MA
markec555555
07:15 16.06.2020.

maknuo je stazica, ostoju i jovanovica...bravo bero, al jos moras grcica...

VL
MA
MarasG
06:55 16.06.2020.

I da znate ...tome nije kraj.Uskoro (poslije izbora)u SDPeu slijedi cistka.Izbaceni iz stranke biti ce svi oni koji poslije izbornog poraza krivicu prebace na predsjednika stranke.A on sve sto radi cini to za svoju osobnu korist.

VL
SI
sisavac
07:45 16.06.2020.

na euroizborima hdz je dobio 44.000 glasova više od sdp-a, tj. 25% više. ali zbog graničnih mandata, hdz je bio blizu petom, a sdp je taman se dočepao 4 mandata. ispalo je da su izjednačeni, a razlika je velika bila i ostala. zoki je pobijedio kolindu na predsjedničkim, gdje je kolinda zadnjih pol godine mandata iz sebe uspjela napraviti grotesku kakvu već dugo nitko na položaju nije, ona je sama sebe pobijedila, a mi hrvati dobili predsjednika kakvog i zaslužujemo, bahatog i neradnika, nemojmo zaboraviti da mi volimo kada netko s visine nekome odbrusi i ponizi ga javno, mi uživamo u toj predstavi demokracije, još od vremena sanadera koji je svakog oporbenjaka u saboru posjeo na svoje mjesto bez teksta, zoki mu se nije usudio ni obratiti tamo, prepone ga izdavale... kasnije je zoki preuzeo taj bahati stil, u saboru izmijenio poslovnik rada, pa oporbi, hdz-u, oduzeo mogućnost da kroz ispravak netočnog navoda napadaju vladajuće, ono što su sdpovci godinama radili i zloupotrebljavali. bero nije lider, on je klasičan komunistički aparatčik koji unutarstranačkim inženjeringom postavlja svoje ljude na položaje, ne mari za terensku snagu... ako on ne bude premijer, tj. sdp ne bude u vladi, nero leti, i sdp se dijeli na par struja, jer neće u saboru imati teškaše već djecu naviklu na hodočašće po forumima. a takve vladajući pokose prije pauze. nekako mediji puhaju u leđa sdp-u, to su već radili, i bit će vjerojatno u poziciji formirati vladu. a onda nas čeka potop. bero je nesposoban

VL
ZG
zg1985
08:21 16.06.2020.

to je ona drugarska sloboda govora i misljenja,demokracija i liberalizam

VL
DU
Deleted user
08:25 16.06.2020.

Bernardić ima problema sastaviti izborne liste, kako misli sastaviti vladu sa njegovom novom sataraš koalicijom kada bi pobjedio na izborima, stvarno ne postoji među njima ni jedan ozbilan politički lider.

VL
Avatar Melankolija
Melankolija
06:42 16.06.2020.

Zoran Milanovic je osvojio svoj predsjednicki mandat sam i bez ikakve pomoci ovog SDP-a. Bernardic misli da to moze i on, ali se vara, Plenkovic i Skoro ce ga pomesti i to skroz.

VL
GL
Glavica
07:00 16.06.2020.

Bero cisti SDP od lunitika bravo

VL
DR
Dragi74
06:21 16.06.2020.

😂 a kako mislite da RH ide naprijed kad mičete kjude koji su nečiji a ne koji neznaju svoj posao kad su na vlasti

VL
DU
Deleted user
07:15 16.06.2020.

Sladak je život oporbe, ni brige ni pameti, a lova ne da kapa nek curi... pa nek curi onda odanim drugovima

VL
PA
Pahor
11:11 16.06.2020.

Ajde hvala bogu. Bravo Bero. Mozda ima sanse da SDP postane normalna stranka a ne okupljaliste orjunasa i jugofila.

VL
DA
danijelrukavina4
09:19 16.06.2020.

Ja stvarno ne znam koji su to "Milanovićevi" ljudi, ili "Plenkovićevi" ljudi, ili "Bernardićevi "ljudi, niti me to puno zanima. Znam samo da nikada više ne želim gledati iste ljude u saboru, a koji su izgubili izbore. Što mi govori podatak da čovjek koji izgubi na izborima, se ponovno drži stranke kao pijan plota. Govori mi samo to, da takav čovjek stvarno ne zna vjerojatno ništa korisno raditi ni za sebe, nema nikakvog zanimanja, profesije u kojoj bi se mogao ostvariti, a ovdje se gura da bi "radio" za zajednicu. Ma dajte, najte. Gledam danas Krstičevića. Čovjek shvatio da više ne može dati u politici puno i pošteno se maknuo. Oslobodio prostor nekom mlađem čovjeku. Koliko godina je ovaj Ostojić u politici ? Što on više može dati ? Ništa. Isto kao i Čačić, Bačić, Stazić, Culej, Pupovac, Radin, Đakić ....ma ima ih koliko hoćeš. Pa to su sve potrošeni ljudi. I vrapci na grani znaju da ih sve, ama baš sve, za politiku drži samo goli vlastiti materijalni interes. Gospodo, jesen će biti zanimljiva.

VL
BA
barica56
13:35 16.06.2020.

Gde im je neustrašivi branitelj Mrsić da izgube glasove na izborima .

VL
BL
Blacknemesis8
11:09 16.06.2020.

Neznam, ali sta fali ovom Bernardicu ?! Osim sto je visok. I komunist. To je bilo pola HDZ. Rijesio se starih pravih komunjara. Evo, to je vec velika zasluga. Ako ih stvarno makne, zasluzio je spomenik. Ali, sumnjam da ce se ovi maknuti tako lako. Nakon izbora, evo ih opet. Srusit ce Bernardica, pa ponovo uzjahati stranku, Sabor i Hrvate. Kladio bi se po cokoladu Milka.

VL
DU
Deleted user
12:22 16.06.2020.

Bez Marasa, Sabor gubi smisao svog postojanja. To ova zemlja ne može preživjeti.

VL
Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
08:37 16.06.2020.

Ovim potezom Bernardić je otvorio put za daljnju dominaciju HDZ-a. Čak što više, SDP s takvim vodstvom neće predstavljati opasnost u mogućoj koaliciji s HDZ-om pa je i koalicija te dvije stranke odjednom postala realnija. Jer Bernardić je stvorio liste s kojih će kada to bude trebalo stizati autobusi žetončića na veselje HDZ-a.

VL
Avatar kruno60
kruno60
07:08 16.06.2020.

Neću nikad zaboraviti kad je Bernardić imao svoj show nakon pobjede Zorana Milanovića. Kao da je SDP osvojio parlamentarne izbore a ne Milanović predsjediničke. Mada mislim da alternative Restart koaliciji nema taj Bernardić je katastrofa. Taj čovjek koji nezna sastaviti iz svoje glave tri pametne rečenice ima pretenzije na mjesto predsjednika vlade. Ljudi kao Peđa Grban ili Tonino Picula za njega su hotel sa pet zvijezdica u odnosu na hostel kao što je Bernardić.

VL
BU
Bugrer
10:10 16.06.2020.

Izgleda da mu nije cilj dobiti izbore nego uhljebiti pojedince kojima je dužan i osvetiti se protivnicima

VL
DU
Deleted user
19:24 16.06.2020.

Neznam dali Hrvati mogu ukapirati, ali Bero, sin hr. branitelja, po prvi puta stvara SDP u kojem će u vodstvu SDP-a, barem približno popisu stanovništva biti zastupljena hrvatska većina. Ove koji su ga izdali kad su mu ratni gubitnici spremali smjenu, ne treba stavljati na liste jer će se opet kad tad prikloniti ratnim gubitnicima radi samo svojih interesa.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.