Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNO OTKRIĆE

Čistila podrum pa pronašla tajni otvor do mračnog podruma: 'Curo, bolje da se preseliš'

Foto: Screenshot/TikTok
1/3
05.07.2023.
u 10:34

Nakon što je već tri godine živjela u kući, Julia Henning je u ormaru pronašla malu kružnu rupu u podu koja otvara vrata prema mračnom podzemnom prostoru

Tijekom čišćenja ormara, Julia Henning iz Kalifornije primijetila je malu kružnu rupu u podu koja otvara vrata. Rupu je otkrila nakon što je već tri godine živjela u kući. Podigla je rupu ispod koje su se nalazile nestabilne drvene stepenice prema mračnom podzemnom prostoru, prenosi Daily Mail

Počela je snimati video o otkriću koji je zatim objavila na TikToku gdje je imao više od 32 milijuna pregleda. Objasnila je da su joj prethodni vlasnici prilikom kupnje kuće rekli da se ‘mala kuća otkriva sama‘, a u jednom od TikToka videa rekla je da su se ‘druge stvari dogodile‘ tijekom njezina boravka u kući. "Nikad nisam mislila da su mislili na skrivenu sobu kad su mi rekli da se kuća sama otkriva", izjavila je u videu. Pozvala je medij da joj pomogne, ali ni ona nije htjela sići niz stepenice. Medij je osjetila nešto kada je ušla u kuću, no objasnila je Juliji da to nije ništa zlo ili mračno. 

VEZANI ČLANCI:

- Nije se osjetila ugodno silazeći tamo. Kad je ušla u kuću osjetila je nešto, a osjetila je i neki dan kad je bila ovdje. Kuća je definitivno naseljena - rekla je u Julia u videu. Nakon nekog vremena i neuspjelih pokušaja, Julia je skupila hrabrosti i krenuli istražiti što se to nalazi u njezinoj kući, a pritom je bilježila svaki korak. Dok je silazila niz stepenice, u kući ju je čekala prijateljica.

- Unatoč mom ogromnom poznavanju horor filmova, sada sam ja ta djevojka koja sama odlazi u nepoznat prostor - rekla je. Nakon silaska niz stepenice, Julia je na zidu ugledala dva imena, Joe i John, koja su bila ispisana sprejem, a ispod njih se nalazio crni simbol. U podrumu je pronašla i obavijest o dezinfekciji protiv termita, kao i prozirnu staklenku s autićima, upaljačem, igračkom, metalnim naprstkom i još mnogo stvari.

Izgledalo je kao da je taj podzemni prostor nekada služio kao vinski podrum s ostavom, a na stropu se nalazila misteriozna mala kuka. Julia je u opisu jednog videa napisala da su se čudne stvari događale otkako je sišla u podrum."Curo, bolje da se preseliš", bio je komentar jedne pratiteljice s TikToka. 

- Zaključala sam se u ormaru onog dana kada sam otkrila otvor, da sam bila sama kod kuće ne bih mogla izaći. Samo se smijte, ali to je zaista čudno. Vrata se ne zatvaraju, oko 3 ujutro imam čudne snove. Jučer me posjetila prijateljica, a nakon što je otišla, nije se osjećala baš dobro - objasnila je. Neki od pratitelji su joj rekli da nema potrebe za dramom jer se radi o vinskom podrumu koji je možda služio za skrivanje pića tijekom prohibicije.

@iamjuliahenning Despite my vast knowlegde of every horror movie ever, I am literwlly THAT girl who went into the crawl space alone 🤦‍♀️ #hauntedhouses #hauntedhouse #creepytiktok #creepyhouse #crawlspace #creepycrawlspace #hiddenhorror #scarystories #homediscovery #hauntedhollywood #ghosthunters #investigation #whatliesbeneath #barbarian #oldhousetiktok #hiddengems #docuseries ♬ original sound - Julia Henning

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije