Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađenje u boci

Čisteći plažu naišla na ljubavnu poruku u boci: Bilo je čarobno!

poruka u boci
Foto: Getty Images
29.06.2018.
u 10:29

Elissa Wilson toga je dana čistila plažu kada je naišla na bočicu od viskija s crvenim papirićem u njoj

Elissa Wilson (58) iz škotskog grada Prestwicka iznenadila se kada je na plaži pronašla bočicu s ljubavnim pismom u njoj, a sada je u potrazi za osobom koja ga je napisala.

Žena je toga dana čistila plažu kada je naišla na bočicu od viskija s crvenim papirićem u njoj.

Nakon što ju je otvorila, shvatila je da se radi o ljubavnom pismu koje je napisala žena po Imenu Sarah, a vjeruje se da ga je u more bacila s otoka Skye koji se 320 kilometara udaljen od mjesta pronalaska.

– Svaki tjedan čistimo plažu i uvijek nam je vrijeme odlično, no taj dan je bio vlažan i vjetrovit, bilo je baš grozno. No, za oko mi je zapela bočica s crvenim papirićem i morala sam je pokupiti prije odlaska – ispričala je Elissa koja je svoj pronalazak objavila na Facebooku u nadi da će pronaći ženu koja je napisala pismo.

Nije objavila cijelo pismo, no otkrila je kako je riječ o ženi koja ga je pisala na prvu godišnjicu svojega braka.

– Vjerujem da ću je pronaći. Inače pronalazimo poprilično odvratne stvari na plaži, ovo je bilo čarobno otkriće tog užasnog dana – rekla je Elissa Wilson.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije