Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u crnoj gori

Čisteći bunar poginula četvorica mladića

bunar,portal
Ivica Galović/PIXSELL
24.06.2013.
u 19:29

Iz policije je medijima potvrđeno da su poginula četvorica mladića dok su čistila otvoreni bunar, ali ne navodi se njihov identitet ni dob

Nova nesreća snašla je Crnu Goru. Danas oko 15 sati, kako javljaju mediji iz Crne Gore, u naselju Dobra voda u Baru, smrtno su stradala četvorica mladića prilikom čišćenja bunara. Iz policije je medijima potvrđeno da su poginula četvorica mladića dok su čistila otvoreni bunar, ali ne navodi se njihov identitet ni dob.

Isti izvor tvrdi da je D. O., sin Enka Olevića – vlasnika kuće ispred koje su se izvodili radovi, bio u bunaru kada se počeo gušiti pa su trojica mladića koja su mu pomagala u čišćenju, skočila u bunar kako bi ga izvukla, ali sva su četvorica poginula.

>> Svjedoci stravične prometne nesreće: Sve se odigralo brzo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije