Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogreška pri čišćenju

Nevjerojatan slučaj iz Njemačke: Čistačica završila na sudu, mora platiti 1500 eura!

Čistačica
Slavko Midzor/PIXSELL
01.04.2022.
u 13:28

Ona je, naime, 2018. godine slučajno oprala na visokoj temperaturi veliki sivi pokrivač od kašmira s motivom konja francuskog luksuznog brenda Hermès

Žena rodom iz Slovenije radila je kao čistačica kod odvjetnika u Njemačkoj gdje je zbog pogreške pri čišćenju završila na sudu. 

Ona je, naime, 2018. godine slučajno oprala na visokoj temperaturi veliki sivi pokrivač od kašmira s motivom konja francuskog luksuznog brenda Hermès. Pokrivač se skupio, a vlasnik je tada tražio naknadu štete u iznosu od 2524 eura, piše Fenix magazin

Slučaj je završilo na Okružnom sudu u Ebersbergu gdje se raspravljalo o nepostojanju uputa za pranje na pokrivaču kao i o tome je li pokrivač bio prebačen preko stolca ili je, kako je navela optužena, bio na kauču na kojem su ležali vlasnikovi psi.

Vlasnik je sam sebe zastupao te predložio nagodbu od 2000 eura. Žena, koja je na suđenju sjedila bez pravnog zastupnika, odgovorila je kako to ne može platiti. Naime, njezin suprug radi skraćeno radno vrijeme, a ona trenutačno ne radi jer je ozlijedila nogu.

Tužitelj je u sudnici pokazao novi pokrivač koji je ponovno kupio za 3100 eura. On mu je, kako je rekao, važan jer voli konje. 

U konačnici je pristao na nagodbu od 1500 eura, pod uvjetom da mu iznos bude plaćen do kraja rujna.

VIDEO Neobičan spor u Varaždinu: Žena tužila kćer i sina svog pokojnog izvanbračnog supruga kako bi dokazala da su ona i partner doista bili u vezi 20 godina

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Mistborn
Mistborn
13:57 01.04.2022.

Ima novaca da mu psi spavaju po "ermesu" i za kupiti novi od 3000, a tuži čistačicu?! Pa je li joj posebno ukazao na taj pokrivač i rekao da ne smije na pranje? Šugo šugavi.

RA
rasturaljka
08:05 12.04.2022.

Prokletost bez granica. Nicija nije do zore gorjela, pa nece ni njegova.

WT
WTF!
20:13 01.04.2022.

Kad se pre......š sa nečim tak skupim,onda sam pereš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije