Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI TV

Ćiro ispričao kako mu je bilo u zatvoru i otkrio kako uspije ručati za 8 kuna!

Ćiro Blažević
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/10
23.10.2018.
u 15:06

Ćiro je pričao o iskustvima iz francuskog zatvora gdje je "trenirao" najveće kriminalce te otkrio kako svakog dana uspije ručati za osam kuna.

Bivši hrvatski izbornik Miroslav Ćiro Blažević gostovao je na Večernji TV-u. Trener svih trenera otkrio je hoće li Dinamo razbiti prokletstvo europskog proljeća i govori o Mamiću, Daliću, reprezentaciji, Nikoli Kaliniću, Hajduku... Osim toga, pričao je o iskustvima iz francuskog zatvora gdje je "trenirao" najveće kriminalce te otkrio kako svakog dana uspije ručati za osam kuna.

>> Pogledajte gostovanje Ćire Blaževića na Večernji TV-u

Izbornik Zlatko Dalić nedavno je odbio kinesku ponudu od osam milijuna eura godišnje. Što bi Ćiro napravio na njegovom mjestu?

- Otišao bih pješke. On je drugačiji čovjek i odlučio je ostati. No, zato se bojim da će on biti nesretan starac- rekao je Ćiro.

Ćiro Blažević
1/10

 
Ključne riječi

Komentara 15

Avatar krcedolac
krcedolac
17:18 23.10.2018.

Leži na milijunima a ruča za 8 kuna....u grobu ćeš se okretati kad drugi budu tvoje pare trošili...:-)

Avatar Django
Django
17:49 23.10.2018.

Da sam ja Ćiro, ručao bih bez problema svaki dan za badava.

PA
pan-am
15:44 23.10.2018.

Ma Ćiro neće tebi nitko govorit kog ćeš ti galvanizirat !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije