Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snima spot za SDSS

Ćiro: Prihvatio sam poziv Pupovca, svi moramo biti jednaki

Ćiro Blažević i Milorad Pupovac
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/5
17.05.2019.
u 09:55

S obzirom na to da je i prije snimljenog i emitiranog spota ova akcija Ćire i Pupovca izazvala veliku pozornost, očito je riječ o dobrom predizbornom potezu.

Još su nam svježe slike legendarnog trenera i izbornika reprezentacije Miroslava Ćire Blaževića s pokojnim predsjednikom Franjom Tuđmanom, pa i s njegovim nasljednicima na čelu HDZ-a čiji je, koliko znamo, Ćiro i član. Stoga je ipak nemalo iznenađenje kad se pojavila vijest da će Ćiro Blažević snimiti predizborni spot za Samostalnu demokratsku srpsku stranku (SDSS).

– Nisam ga još snimio, ali snimit ću ga, upravo idem prema studiju u kojem ćemo snimati – javio nam se jučer Ćiro Blažević i upitao:

– Imaš li ti, sine, nešto protiv toga da snimim spot za SDSS? Naravno da nemaš.

Ćiro Blažević i Milorad Pupovac
1/10

No ipak smo iznenađeni, kako je uopće došlo do suradnje sa SDSS-om?

– Jednostavno, nazvao me Milorad Pupovac i pitao bih li to napravio za njih i prihvatio sam, mislim da sam dobro postupio.

Koji su razlozi zbog kojih ste pristali?

– Razlog je očit: Ne slažem se s onima u ovoj našoj državi koji valjaju grudu snijega koja bi mogla tako narasti i na kraju nas sve zatrpati. Pa ljudi moji, imamo svoju državu i čuvajmo je, možemo samo pomoći da svi građani te naše lijepe države žive mirno, normalno, bez obzira na bilo kakvo opredjeljenje - objasnio je Ćiro Blažević.

Bojite li se da će ta suradnja sa Samostalnom demokratskom srpskom strankom biti loše prihvaćena u javnosti?

– Ako mi netko zamjera takve stvari, onda mu mogu samo nešto ‘lijepo’ poručiti, poslati ga u neku stvar – u svom je stilu objasnio Ćiro.

S obzirom na to da je i prije snimljenog i emitiranog spota ova akcija Ćire i Pupovca izazvala veliku pozornost, očito je riječ o dobrom predizbornom potezu. A reakcija će zasigurno biti još, pogotovo kad spot bude emitiran.

Video - Miroslav Ćiro Blažević u studiju Večernjeg lista govorio o reprezentaciji, Daliću...

Komentara 32

Avatar Ispratitelj95
Ispratitelj95
10:09 17.05.2019.

Izgleda da je starom šarlatanu pofalilo novaca

Avatar lopovskiadzovac
lopovskiadzovac
10:06 17.05.2019.

Taj je i bosanac ,hrvat,srbijanac,jugić zavisi od situacije sve za lovu kad je bila jugoslavija bio je jugić sad je Hrvatska pa je malo hrvat itd.. Tako je i prodao utakmicu i dao zlato francuzima na svjetskom prvenstvu 1998 i i nosio francusku kapu i navijao za francuze.

GO
Gomila
10:13 17.05.2019.

Ciro je prodana dusa sve za novce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije