Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

CircuitMess osvojio "Powerfully Playful Award Winner" nagradu na najvećem sajmu igračaka u Sjevernoj Americi

03.10.2023.
u 20:04

Ova nagrada potvrđuje CircuitMess kao jednog od inovativnijih aktera u industriji igračaka, te  ističe njihovu posvećenost kvalitetnom dizajnu edukativnih proizvoda

Hrvatski brand CircuitMess iznova je dokazao svoju izvrsnost na svjetskoj pozornici, osvojivši nagradu "Powerfully Playful Award Winner" na New York Toy Fairu, jednom od najprestižnijih sajmova igračaka na svijetu. Ova nagrada potvrđuje CircuitMess kao jednog od inovativnijih aktera u industriji igračaka, te  ističe njihovu posvećenost kvalitetnom dizajnu edukativnih proizvoda.

Toy Fair u New Yorku svake godine okuplja oko 30,000 posjetitelja, te više od 2000 brandova iz cijelog svijeta koji predstavljaju najnovije igračke. CircuitMess se istaknuo među ovom konkurencijom svojim jedinstvenim konceptom proizvoda te osvojio nagradu u kategoriji “Powerfully Playful” koja se dodjeljuje izlagatelju s najinteraktivnijim i “najživahnijim” igračkama.

- Izuzetno smo ponosni što smo dobili nagradu na tako renomiranom događaju na kojem sudjeluju veliki brandovi iz svijeta igračaka kao što su LEGO i Pokemon. ističe Albert Gajšak, direktor CircuitMessa.

Nove kolaboracije i projekti

CircuitMess je posebno poznat po svojim edukativnim elektroničkim igračkama koje potiču razvoj STEM vještina kod djece. Njihovi proizvodi omogućuju djeci da sami sastavljaju i programiraju vlastite igračke, čime se potiče razvoj kreativnih i analitičkih vještina.

Tvrtka iza sebe već ima zanimljive kolaboracije s velikim brednovima poput Warner Brosa i Walmarta, a ove jeseni će predstaviti i nekoliko novih uzbudljivih projekata, među kojima su i DIY model NASA-inog Perservance Rovera, te lansiranje nove linije proizvoda za STEM početnike.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije