Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oleg Butković:

'Čiovski most bit će završen u srpnju, ispričao sam se građanima'

Trogir: Radovi na Čiovskom mostu polako napreduju
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
04.05.2018.
u 22:23

Ministar Butković je podsjetio kako su Hrvatske ceste morale raskinuti ugovor s ranijim izvođačem radova koji je nakon toga otišao u stečaj

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković najavio je da će izgradnja čiovskog mosta biti završena u srpnju ove godine te se ispričao stanovnicima Čiova i Trogira zbog poteškoća u gradnji tog mosta zbog kojih je morao biti raskinut ugovor s bivšim izvođačem radova.

"Radovi na čiovskom mostu se odvijaju dobrim intenzitetom te će do kraja svibnja biti završeno spajanje cijelog mosta, a u srpnju očekujem završetak tog projekta. Ja sam se danas ispričao građanima Čiova i Trogira zbog problema u gradnji čiovskog mosta", rekao je ministar Butković novinarima u petak kasno poslijepodne nakon završetka sjednice Vlade koja je održana u Splitu.

Ministar Butković je podsjetio kako su Hrvatske ceste morale raskinuti ugovor s ranijim izvođačem radova koji je nakon toga otišao u stečaj i ne može se odgovornost zbog dosadašnjeg nedovršenja čiovskog mosta prebaciti na Hrvatske ceste.

"Nakon raskida ugovora s bivšim izvođačem radova radi spašavanja financiranja gradnje čiovskog most sredstvima iz EU fondova, raspisali smo novi natječaj za izvođač radova", kazao je Butković. Po njegovom tumačenju, to je bila situacija u kojoj su stvari otišle izvan kontrole i nije se moglo učiniti ništa drukčije nego što je učinjeno raspisivanjem novog natječaja za izvođače radova.

Najveći svjetski most preko mora koji će povezati Hong Kong, Makao i kontinentalnu Kinu:

Trogir: Radovi na Čiovskom mostu polako napreduju
1/15
Ključne riječi

Komentara 3

DR
droza
08:36 05.05.2018.

Još jedna lijepa vijest! Most Čiovo, most Pelješac, Splitsko dalmatinskoj 2 milijarde, Osječko baranjskoj 2,5 milijardi, Vukovaru ispoštivana i dodjeljena sretstva za infrastrukturne projekte, F16-ce, smanjujemo dug, suficit, pada nezaposlenost, poljoprivrednicima krediti sa 0,1% kamate...Bravoooo🇭🇷!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije