Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Branko Bačić:
Povratak na članak

'Činjenica da je nešto pogrešno upisano u imovinskoj kartici nije razlog za napuštanje Vlade'

Vezano za propuste u imovinskoj kartici ministra obrane Damira Krstičevića rekao je i da je Krstičević sam kazao da je pogriješio te da će to ispraviti. Drži i da to treba ispraviti svaki dužnosnik nakon prve uočene greške.

Komentari 6

AN
antonelić
15:01 30.01.2020.

činjenica da se bačić bavi prodajom maneštre djeci u školama , nije razlog da napusti saborsko mjesto ... a što ako su crvići u maneštri ? ...

VL
MA
Marinko2
15:19 30.01.2020.

Izgleda da ovaj isto NESTO skriva (citaj mulja)

VL
KO
Kokoiduhovi
18:41 30.01.2020.

Je. Razlog je. Već je bilo takvih problema, slučajeva, pitanja. Več i žabe znaju da se ne smije bahato i površno davati podatke, da se ne mulja (osim ako zaista nešto opako krijete). Dakle, tko i sada, i na dalje,e, mulja, bahato prekraja činjenice, to čini duboko svjesno, sračunato, namjerno. Dokaz tome su tvrdnje tipa "pa to je samo par sto kvadrata" "par desetaka tisuća eura" Što smo mi vama svima; kak smo već nazvani; Stoka sitnog zuba?

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
16:45 30.01.2020.

U pravu si, nije, ali ga smijemo sprdati zbog toga. Kakva stranka, takva i vlada, kakva vlada takav i ministar. Crnoja je za ovog Einstein.

VL
DU
Deleted user
08:08 31.01.2020.

Ma za vas ništa nije bitno niti problem.Jer ipak ste vi svete krave.

VL
A1
Ardo 1944
15:58 30.01.2020.

Treba uvesti zanimanje odnosno radno mjesto: pomočnik ministra za popunu imovinske kartice.Najviše SSS.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.