Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED

Čim se Melanija makne, on napravi glupost

Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
04.01.2020.
u 09:48

Evo, samo što je izišla na tržnicu, nije je bilo najviše pola sata, on ubije iranskog generala

SUBOTA, 28.12.

Iz Bruxellesa ponovo viču na nas da nismo iskorijenili korupciju. Stalno nam to prigovaraju. Sramota je da u Hrvatskoj na taj kontinuirani udar na hrvatski identitet nitko ne reagira. Umjesto da korupciju zaštitimo pred UNESCO-om, sjedimo skrštenih ruku. Mi koji uvijek volimo u doktora preko reda, koji u svemu što radimo volimo zaobići pravila, nijemo gledamo dok nas iz Bruxellesa vrijeđaju. Sramota!

NEDJELJA, 29.12.

Evo nam, za promjenu, ponovo rasprave o radu trgovačkih lanaca nedjeljom. Vlada najavljuje ograničenja na tom polju, tako da bi se blagajnice konačno mogle odmoriti. S druge strane, prodajni centri svoje radnike štite od rada općenito i to tako da ih ima sve manje. Nerijetko jedna prodavačica pokriva 500 kvadrata, pa ste u konzumerističkim bespućima najčešće prepušteni sami sebi.

PONEDJELJAK, 30.12.

Nastavlja se progon hrvatskog branitelja, domoljuba, ljubitelje poezije, Jadranke Kosor i satova, Ive Sanadera. Eno ga osudiše na 6 godina strogog zatvora za primanje mita od 10 milijuna eura od strane MOL-a koji se nameračio kupiti našu INA-u. Jadni Ivo. Sve nevolje ovog svijeta sručile su se na njegova krhka pleća, a poznato je da na brdovitom Balkanu nikada ništa nije prodano da netko nije dobio svojih 10%.

UTORAK, 31.12.

Reporteri javljaju o strašnim prometnim gužvama u Lici, na Baniji i Kordunu. Oko 200 000 vlasnika peseca, maca, papiga, kanarinaca, zamoraca, gmazova i ostalih kućnih ljubimaca napustilo je Zagreb i u četveroredima krenulo na slobodni teritorij bježeći od detonacija petardi i raketa koje su zagrebačku silvestarsku noć pretvorili u dan. Iz svemirske stanice Mir javljaju da je vatromet u Zagrebu bio predivan.

SRIJEDA, 1.1.

Iz Policijske uprave Zagrebačke javljaju o zanimljivom fenomenu. Naime, tijekom dočeka Nove godine, na više lokacija po gradu, uočen je građanin Pavle. K., kako s plinskom maskom na licu i brentačom na leđima polijeva građane čim izvade upaljač iz džepa kako bi pripalili cigaretu ili petardu. Dok su ga vodili u maricu nerazgovijetno je vikao da je prevencija najvažnija i da je on heroj, a ne zločinac.

ČETVRTAK, 2.1.

Samo 6 godina nakon ulaska u europsku prvu ligu, Hrvatska je zasjela na prvo mjesto prvenstvene ljestvice i tamo će ostati idućih 6 mjeseci kao predsjedateljica EU! Kao prioritet svog predsjedanja, istaknuli smo ulazak ostatka bivše Jugoslavije u taj ekskluzivni klub. Našima je valjda tamo dosadno. Fale im zemljaci. Nema Vučića, Komšića, Bakira... Nije lako u tuđini bez dobrog susjeda, pardon, komšije.

PETAK, 3.1.

Čim se Melanija makne, on napravi glupost. Evo, samo što je izišla na tržnicu, nije je bilo najviše pola sata, on ubije iranskog generala. U Bijeloj kući svi znaju da ga se blizu dronova ne smije pustiti, ali ovog puta je pobjegao svima, zaključao se u ostavu i stiskao gumbe sve dok tisućama kilometara dalje nije eksplodiralo. Melanija je poludila kada je vidjela što je napravio, ali sada je gotovo. Zapravo, tek počinje...

Scene koje su vas najviše iznenadile: Najveći hit bila je djevojka na parkiralištu

Donald Trump
1/29
Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Ponikvarac
Ponikvarac
15:06 04.01.2020.

Čim nam ukinu vize ode ja odmah u Ameriku.

MO
moškov
10:11 04.01.2020.

pa ne moze ga ni melanija stalno gladiti po bujnoj frizuri...zeni treba odmora...

KU
Kultura
10:33 04.01.2020.

Mogu ljevicari pljuvat po Trumpu koliko hoce ali on ide po drugi mandat bez problema. Nek samo pogledaju ekonomski rast SAD-a. Predsjednik koji brine o svojoj zemlji. I onda se nadje hohstapler koji bi htio bit predsjednik i kaze:"on nije moje drustvo..". Ma zamisli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije