Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milan Kujundžić:

'Čim dobijem imena ordinacija, bolnica ili liječnika, šaljem inspekciju'

Milan Kujundžić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
15.10.2018.
u 11:59

– Za ono što je dokazivo, u zakonu za to postoje i sankcije. Sve će ovisiti od slučaja do slučaja – rekao je ministar

Uvažavamo primjedbe, sve ćemo provjeriti – rekao je danas ministar zdravstva Milan Kujundžić nakon susreta s predstavnicima Rode koje su mu donijele 400 svjedočanstava žena o negativnim iskustvima u hrvatskim medicinskim ustanovama.

– Kao i u općoj populaciji i među zdravstvenim radnicima može biti onih koji se ne ponašaju prikladno, Ako je bilo ispada, takve treba sankcionirati – rekao je Kujundžić.

– U nadzor će se ići kao i do sada. Sad ćemo posebno napraviti i edukaciju trudnica, da znaju što sve mogu dobiti preko HZZO-a – rekao je Kujundžić, prenosi N1.

– Čim dobijem dojavu koja ordinacija, bolnica ili liječnik, šaljem inspekciju – kazao je Kujundžić, dodajući da prve rezultate inspekcije očekuje za 10 do 20 dana. Naveo je da će inspekcija reagirati na svaku prijavu i "načelno" na svaku anonimnu prijavu.

– Sve što je neugodno treba provjeriti i sankcionirati – kazao je.

– Za ono što je dokazivo, u zakonu za to postoje i sankcije. Sve će ovisiti od slučaja do slučaja – dodao je.

Pogledajte video izjava predstavnica Rode:

Ključne riječi

Komentara 41

Avatar javorko
javorko
13:01 15.10.2018.

ovako idu uzorak pokusaja smjenje ili rusenja vlasti..od 2015 nakon pada sdp, sdp pokusava pomocu ssvojih trabanata raznih udruga na slijedeci nacin 1)prvo netko iz Mosta nabaci "loptu"-nesto sto ono otkriju neku aferu 2)sdp doceka "loptu" i pokrece medijsku hajku(( posto ocito nikad ugasena mreza sdp agitatora -novinara nije prihvatila smjenui vlasti) na nekoga ili nesto i od toga se radi ogroman medijski spetakl..kako vi sudjelujete u tome?Vrlo se jednostavo ukljucite jer ste ogorceni na sve i niste bez uvrede, pretjerano ni informiran a ni niste ni sposobni razmisljati i sklonite ste raznim medijskim manipulacijama mislice da ste postigli plemenit cilj au globalu vi ste samo sudonici hajke s kojom nemate nikakve osobne veze

TR
TrvtkoKomadina01
15:16 15.10.2018.

Pošaljite inspekciju raznim babama i rodama , parazitima i politikantima . Da je barem jedna lijepa i normalna žena među tim babama, sve rugobe koje ni najgori četnik ne bi silovao

Avatar javorko
javorko
13:05 15.10.2018.

Da me ne bi krivo shvatili zaboli me ono za hdz da se razumijemo,samo je bas neobicno kako se kordinirano javljaju odredene udruge s popisom 400 zena??Sdp ima ruslicaku snagu ali samo rušilacku snagu nesto unistiti zadrti ne da bi stvorio bolju ,jer su limitirani a nacunei gotovo prefektnim nacinom razne protudrzavne aktivnosti (svatstika,radnnicki pokret)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije