Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužba MOL-a
Povratak na članak

Čiji je neuspjeh arbitraža? SDP: Oreškovića i Plenkovića. HDZ: Milanovića

- Vjerujem da će predsjednik Vlade "Ja mogu što hoću" sve to riješiti. On će biti Superman i ne trebamo se bojati - zaključio je Petrov.

Komentari 26

DR
droza
17:24 27.10.2017.

Besramni populisti, pa gje vam je obraz? Treba potsjetiti da je HDZ i u vrijeme pokretanja arbitraže (tada u oporbi) zagovarao dogovorno riješenje, a nikako arbitražni postupak. Nadalje, Tomislav Karamarko od strane Petrova i ostalih veleumova, proglašen je veleizdajnikom jer je iznio stav kako bi trebalo razmisliti o izlasku iz toga postupka jer u njemu ne stojimo dobro. Sada je kristalno jasno da je čovijek bio 1000% u pravu. Sada bi ih, barem medijski trebalo razapinjati, pozivajući ih na odgovornost.

VL
KA
kapunjohan
15:53 27.10.2017.

Svi koji su optuživali Karamarka, kad je govorio, da se treba izaći iz spora, sada bi trebali prikupiti novac i platiti sve troškove a morali bi dat ii ostavku na sve političke funkcije. Sve ih se može dokumentirano idetificirati, kao i one koji su tvrdil,i da je to dobar potez i da Hrvatska dobro stoji.

VL
SO
SoloHan
15:35 27.10.2017.

Pa dobro valjda se sjećamo tko je smjenjivao Karamarka jer je tvrdio da ćemo izgubit to. Čak i mutavi je pokazao zavidnu inteligenciju u odnosu na Milanovića i Petrova koji su znali da dobijamo, čak su imali i informacije o tome.

VL
ST
stric7
16:54 27.10.2017.

...pa i vi iz večernjeg ste napadali Karamarka i zastupali stavove milanovića i petrova... sada izvolite skupa sa njima i njihovim partijama i sektama skuljati Kune i platite svoje greške...

VL
DD
ddh
18:45 27.10.2017.

Da bi ovo bilo nevidjeno, morao bi to netko shvatiti kao i populisticko pitanje crvene Romicke. Ali to shvatiti mogu samo perverzne crvene glave. Arbitrazni postupak je pokrenula crvena Milanoviceva Vlada, koja je i odgvorna za sve sto u tom zahtjevu za arbitrazu pise. Da sad ti koji su kompletnu kasu zakuhali i koji su je i zacinili zato okrivljuju one druge e jos jedan dokaz pokvarenohg kretenizma crvenih i njihovih Romicki. Kad jedna "novinarka" pise o necemu, onda bi morala i te detalje iznijeti. Ali takvo sto se e moze ocekivati od u medjuvremenu podivljalih crvenih t.zv. "novinarki i novinara" koji vide da gube bitku sa demokracijom, pa se ponasaju kao zvijeri u kavezu. A onda Petrov, taj isti Petrov koji je tocno znao i sa Milanovicem "imao" pouzdane informacije, da ce Hrvatska tu arbitrazu dobiti i koji je s tim uz pomoc Dalije Oreskovic i svesrdnu pomoc medija rusio Karamarka koji je potpuno ispravno procjenio, da Hrvatska gubi i predlagao rjesenje bez arbitraze. Petrovu je potreban psyhijatar, ali je malo vjerojatno, da postoji jedan psyhujatar koji bi tu degenericku bolest kod tog moralnog propalice mogao izlijeciti. A onda "medijske" price o odgovornosi Plenkovica, koje su iste, kao kad bi se lijecnika koji pokusava kod nekoga izljeciti koleru proglasili krivim zato, sto je taj koji ima koleru zivio u smecu i na gnojistu. Ali to su ti mediji u Hrvatskoj, to je taj karcinom hrvatskog drustva. Postoji pitanje dokle ide pokvarenost i podlost kod medija.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
18:39 27.10.2017.

racun treba podjednako rasporediti na tri djela i to Milanovicu,Vrdoljaku i Bozi Petrovu.

VL
DU
Deleted user
09:29 11.11.2017.

Koji liccemjer od Petrova, pa zar nisu oni srušili Karamarkovu Vladu upravo zbog Ine i toga što je Karamarko bio protiv tok postupka pa su mu to natovarili kao krimen.

VL
DU
Deleted user
18:34 29.10.2017.

Koji licemjeri ovaj Grcic i Petrov,a tu mu fali financijski glupan Bulj!tko je pokrenuo tu arbitrazu Grcicu HDZ ili tvoja Vlada na celu sa Milanovicem i tobom kao podpredsjednikom.tko je u pocetku morao priloziti dokumentaciju,vladajuci(kukurikavci)ili oporba koja je u Saboru bila protiv arbitraze.prosle godine kad je Karamarko sazivao povlacenje arbitraze jer lose stojimo i da se sa Madarima dogovorimo.sto se desilo!Petrov i Bulj su ga proglasili nacionalnim Veleizdajnikom,Petrov je tvrdio da je dobro brifiran i da u arbitrazi odlicno stojimo,a nakon toga Karamarko, prisiljen i od povjerenstva za sukob interesa odlazi iz politike,a sad kad je arbitraza i konacno izgubljena licemjer Petrov krivicu prebacuje na Plenkovica.Petrove tebi je povjerenstvo za sukob interesa potvrdilo da si bio u sukobu interesa,a kao podpredsjednik Sabora si trebao podnjeti ostavku,a sto naravno ti nisi ucinio.sve dok u Saboru imamo licemjere clanove sdp-a i mosta,a koji iza svojih gluposti ne stoje,vec ju prebacuju na HDZ,nema nama demokracije ni postenja u politiki.sad vidimo i oko agrokora sto se desava,a da je sdp kad je bio na vlasti sprijecio Todorica u preuzimanju Merkatora mi danas sa agrokorom vjerojatno nebi imali problema.i za to su nasli oni krivca,koga drugoga naravno opet HDZ.SDP i Most su kao sekte koje bi vladale ali za vrijeme svoje vladavine nebi preuzeli odgovornost.

VL
NV
NV
17:11 27.10.2017.

Domoljubne hrvatine napokon trebaju shvatit da postoje i drugačije istine od hrvatske. Valjda im posle slovenačke i ove arbitraže, laži u kojima žive od 90-te konačno sruši iliziju.

VL
AL
alimitikvica
19:42 28.12.2017.

Krivo, radi se najvećim uspjesima politićara svih triju stranaka koje su bile na vlasti zadnjih godina. Zahvaljujući ovim "uspjesima" i "značajnim temama" održavaju se na vlasti 27 godina!!!

VL
NE
Netko92
19:08 27.10.2017.

Tko je uopce prodao INU? Sdp =hdz

VL
Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
20:45 27.10.2017.

TITO je za sve kriv,jer da taj zločinac nije otvarao postrojenja za preradu nafte,danas ne bi imali ove probleme !

VL
MX
Mister X
20:09 27.10.2017.

HDZ-ov Ivan Šuker želi sada čuti komentar onih koji su prije godinu dana uvjeravali javnost da sjajno stojimo na arbitraži, ali i onih koji su pokrenuli arbitražu. Jadranka Kosor - se dala -Pahoru 100% ucijeniti. HDZ izvor sveg dobrog -jakoko malo ali izvor svega zla ...zna se ! Kako je lijepo biti u politici i možeš da prevrćeš iskrećeš i prikazuješ događaje kako te volja i želja pa i da sa realitetom nema blage veze ... Dr, Ivo Sanader je rekao njima ja se sjećam jako dobro . Nećemo pristati na ucjenu Slovenije na arbitražu pa makar nikad ne unišli u eu- teritorija nedam-o ! Ali isto kao u Americi nije on taj koji vodi državu nego pametne snage iz pozadine koji ga potjeraše sa vrha .. I riješiše da je lopov; svjesni za koga god da kažeš u Hrvatskoj da je znamo svi i vjerujemo 200% naravno hrvati a što drugo nego lopine teške tu nema greške ... To če svi povjerovati , no kako to udesiti da bude dobro uotano za naivnu raju na kraju, Super drugi svi lopovi priznaju svi od reda da da svi smo krali i sve njemu dali zadnjoj budali ! Dokaz kakav dokaz trebamo u hrvatskoj - zna se ! Imam 5 mijuna eura Sanaderovog mita , sudac misli da je to zaista tako daj ovamo sudu može ako hoćeš sutra ... Naravno prije 8 godina i po zakonu ne mora dati sudu taj novac drugi dan nas uči bolji sudac i to objasni onima koji su povjerovali da ovaj stvarno ima , i to javno preko HRT1 vijesti . Da znamo zakon RH. Da dokazni materija ne mora da postoji ali priče za naivne mladiće.

VL
BO
bolnaistina
17:24 27.10.2017.

NAŠI PAMETNI POLITIČARI. DOKAZ SPOSOBNOSTI I ZNANJA. BOGAT NAROD, KOJI IMA PARA PA NEKA PLAĆA, IMA RAJA LOVE..

VL
AN
antonelić
17:51 27.10.2017.

kako bilo da bilo , ali naša trilaterala ( anemija-pinokio-klimavica ) lagano i uporno nabija hrvatski javni dug ... danas još 3 milijuna kuna za švicarski sud ... ( usput su kupili dva blindirana vozila ) ...

VL
MA
mantheman
17:31 27.10.2017.

kaj sad svi trube o karamarku, frajer "nije znao" da petrovic radi s njegovom zenom i ubire masnu lovu od covjeka koji je jedan od mutnijih likova u povijesti Hrvatske

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.