Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utrošeno 107.080 doza
Povratak na članak

Cijepilo se 4.635 osoba izvan prioritetnih skupina, HZJZ otkriva o kome se radi

U pojedinačnim i iznimnim situacijama smatramo da je opravdano primijeniti dozu viška kod osobe koja ne spada u neku od navedenih kategorija, nego baciti tu dozu jer joj ističe rok trajanja, rekla je zamjenica ravnatelja HZJZ-a

Komentari 3

Avatar YUKA1962
YUKA1962
16:30 11.02.2021.

Evo još jedan cjepljeni "biser" i to često spominjani gosp.Luka Burilović. On spada u kritičnu skupinu??????!

VL
Avatar madcap
madcap
21:28 11.02.2021.

Sramota, ovakva opravdanja i izmotavanja očekivao bih od kakvog djeteta nesvjesnog razlike u razvijenosti mozga njega i odrasle osobe.. Zašto već ne pljušte ostavke? Ministre Wili, šta čekate?

VL
BA
banini
18:01 11.02.2021.

Postavljam pitanje gđi Markotić (a pitajte i vi): Koliko je crkvenih visokodužnosnika i ostalih s Kaptola cijepila ona , ili kod nje u bolnici ?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.