Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOLAR SKOČIO
Povratak na članak

Cijene nafte na najvišim razinama od studenoga 2014.

Rast cijena posljedica je napetosti na tržištu dok se čeka odluka predsjednika SAD-a Donalda Trumpa o obnovi sankcija Iranu zbog nuklearnog programa

Komentari 2

OB
ObrenM
07:31 07.05.2018.

Dali su ovo naruceni clanci(od vladajucih)radi pokrica novim"korekcijama"cijene energenata.Pred samo par dana,napisi su govorili o najnizoj cijeni barela u zadnja dva mjeseca.

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:30 07.05.2018.

nema veze država sa cijenom derivata. kad nafta dođe do 90 dolara, benzin će biti 12 kuna. 12 kuna je bio i kad je nafta bila 140 dolara za barel. razlika zarade ide u fond za istraživanja. ne zaboravite da su sve velike korporacije jako smanjile ulaganja u istraživanja. za dvije-tri godine imat ćemo manjak nafte. a el. energiju za el. aute treba netko i proizvesti. solari i vjetar su dopuna glavnim izvorima. pripremajte se za skupu energiju. i još malo licemjerja. norvežani mijenjaju naziv državne nafte kompanije, brišu 'oil' iz naziva. svo bogatstvo koje su kao država stekli je iz nafte i plina, sad im smeta i sam naziv nafte.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.