Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što se događa sa stanovima u zagrebu

Cijene buknule, dva kvarta nabujala, a prodaja pada: Investitori zapasali više nego što mogu?

10.03.2023.
u 12:45

Prema podacima zagrebačkog statističkog ureda, 2021. godine svaki četvrti novi stan u glavnom gradu sagrađen je na Žitnjaku i Peščenici, slijede Stenjevec i Novi Zagreb, dok je 2021. godine u najužem centru grada dovršen samo jedan jedini stan. Podaci za 2022. još se obrađuju.

Komentara 12

BA
barbaizamerike
13:40 10.03.2023.

u citavome svitu trenutno padaju cjene stanova pa ce tako i u zabregu ko je pametan cekat ce da jos padnu pa ce onda da kupi

Avatar Nesalomljivi
Nesalomljivi
15:43 10.03.2023.

Vidjeli smo u nekim drugim drzavama sto se dogadja kad taj prenapuhani balon trzista nekretninama 'vrisne'... Investitori ne mogu vracati kredite, banke plijene imovinu ali ne mogu vratiti novce koje su posudile investitorima jer su cijene nekretnina drasticno pale... i pred bankrotom su, drzava spasava banke posudjujuci novac od stranih bankara po mnogo vecim kamatama nego sto su banke posudjivale investitorima... a sve ce to na kraju platiti... porezni obveznici, narod! I kad dodje Bozic, bankari ce sebi podijeliti debele bonuse, a politicari ce narodu slati poruke kako treba stegnuti kais jer smo u krizi... i pojeo vuk magarca. Bogati postaju jos bogatiji a siromasni jos siromasniji...! Psi laju, karavan prolazi...

HE
Herceg56
15:21 10.03.2023.

Pa moraju cijene buknuti kad je došlo 20000 Ukrainaca kojima mi plaćamo smještaj!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije