Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad na postrojenja u Saudijskoj Arabiji
Povratak na članak

Cijena nafte nastavlja divljati. Na Bliskom istoku situacija sve uzavrelija

Situacija je toliko ozbiljna da i Moskva pokušava smiriti situaciju, nudeći Saudijskoj Arabiji sustave protuzračne obrane kako bi se eventualni budući napadi spriječili

Komentari 4

Avatar dras32
dras32
09:42 17.09.2019.

Trumpe pazi samo da ti se ne ponovi Vijetnam, nije ti Iran Irak. Ali kao da su vama ikad išta značili životi vaših vojnika.

VL
DD
dobar.d
10:35 17.09.2019.

Trampe, ma ko ljutio tvoje frendove koji novinare kolju po stranim ambasadama mirne duše ko što ti mirne duše twittaš (ili kako bi Manolić rekao : tandrkaš) koještarije.

VL
ŠĆ
šćtrlj
11:49 17.09.2019.

Bez brige, Amerika je bivša supersila u opadanju. Iran im je opalio već 10-tak pljuski zadnjih godina da se sve zvonilo, ali oni se ne usuđuju napasti ga, pa tako neće ni ovaj put. Nisu se usudili napasti niti Sj.Koreju, niti Siriju, niti Venezuelu, iako su odašiljali takva prijeteća upozorenja. Nije ovo više 1990-ta...

VL
ER
Erazmo
13:05 17.09.2019.

Ako se pokaze da Iran stoji iza napada,vjerujem da ce SAD sa S.Arabijom napasti Iran uz vjerovatnu pomoc Izraela.Mislim da Iran nema sanse.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.