Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Chris Smith:
Povratak na članak

'Tuđman je rekao: Na Miloševića Sedmom flotom. Nažalost, nismo'

Ta retorika da su obje strane jednako krive bila je potpuno suluda. To je kao da Poljake okrivite zato što ih je Hitler napao, kaže Chris Smith.

Komentari 114

ZL
zlako
12:32 21.11.2017.

Srbi s krvavom petokrakom pjevaju da im Slobo pošalju salate pa otiđoše u bolnicu i poklaše Hrvate.Te snimku trba puštati u cijelom svijetu da se vidi tko su psrtizani.Tko su ljevičari prljavi.

VL
GU
Gustirna
15:21 21.11.2017.

Kako sad to...pa zar nije udbasko ustasko cetnicko antifasisticki krivokletnik mesic rekao da su tuđman i milosevic dogovorili rat i dijeljenje bosne...i njegov dorh ga "uopste bre ne zarezuje" zbog toga i njegovih mali miljun kriminala...niti bre angazuju grafologa jesu li mu potpisi isti za kupnju oba stana...

VL
Avatar MarkoHR
MarkoHR
12:16 21.11.2017.

Europska Zajednica (današnja EU) tada je mahom bila u rukama europskih socijalista, koji su naravno svim srcem navijali za "jugoslaviju" (ma što god se pod tim imenom krilo)... Politika SAD samo je bila produžena ruka EZ, koja je Voždu čakčak dala i otvorene ruke, nek se on bori "za očuvanje Jugoslavije" koliko god je to moguće.... A ta nova jugoslavija ustvari je poznata stara kurva zvana velika smrdija.

VL
KE
kentie
17:21 21.11.2017.

grom76, ne znam za koju opciju ti drukaš i kukaš....sinoć kod Bolkovića u emisiji 1 na 1, britanski veleposlanik je lijepim riječima govorio o Hrvatskoj i dodao jednu malu sitnicu i kompliment: Hrvatska je lider ovih prostora...kud ćeš više i ponajviše...e sad jel tu ulogu kuže i služe naša Predsjednica i Premijer, prvo, drugo i treće je pitanje...za skitanje i svitanje....elem dakle grom i pogrom76, Hrvatska više ne pripada nikakvim balkanskim plemenima i Indijancima....pozabi to...

VL
DR
Draš
15:45 21.11.2017.

Glupost kako nije djelovala,7. flota je i te kako djelovala i uspješno pljenila naoružanje koje je RH pokušala uvesti preko mora.

VL
Avatar BigBadWolf
BigBadWolf
18:39 21.11.2017.

Milosevic?! Bre, takovi su svi svrbi kad im se pruzi prlika.

VL
DU
Deleted user
12:05 21.11.2017.

Vrlo jednostavno mi smo za svjet balkanska plemena koji eto svako malo ratuju.Pa prema tome netreba se puno mješati.Nakon rata ide ona "mir,mir,mir,nitko nije kriv." i nikome ništa.Vučić, poticao na ustanak Srba u Hrvatskoj a sad je kak ti mirotvorac koji eto širi mir i dobro.

VL
DR
drugPlenky
17:22 21.11.2017.

U Mediteranu operira 6 Flota. Oduvijek

VL
Avatar Pinokio
Pinokio
14:57 21.11.2017.

Mirko pazi metak. Hvala Slavko.

VL
ZA
zagora
17:17 21.11.2017.

Tudman smeta onima koji nevole HRVATSKU

VL
KA
kamenjar0404
21:13 21.11.2017.

Mi smo cedama i tzv.JNA dali po repu i bez 7.flote da im vise nikad na pamet neće pasti !!!!

VL
LE
lendon
01:15 22.11.2017.

Srbima rasanima je najgra Amerika. Zivjela Amerika I Germania.

VL
Avatar Ronin
Ronin
15:14 21.11.2017.

Kakav želudac moraš imati da sastančiš 40 i kusur puta sa predsjednikom države koja upravo vrši agresiju na tvoju i najljepše od svega čak mu ni rat ne objaviš???

VL
Avatar superhik74
superhik74
20:47 21.11.2017.

Inace 7 flota se nalazi u juznom Pacifiku (Azija) i sudjelovala je u ratovima u Vijetnamu i Kambodji, a trenutno dok se ne sudaraju s teretnim broidovima, provociraju Kineze u juznom Kineskom moru, pa nisam siguran kako bi iz juznog Pacifika (Tihog oceana odnosno Azije) opalili po Franajinom najboljem prijatelju i ratnom drugu Slobu Milosevicu. Sto se tice 6 flote, ta ima zapovjednistvo u Napulju u Italiji i oni su itekao sudjelovali ali u nadziranju embargo na oruzje Hrvatskoj kao bi JNA I Slobo imao laksi posao. Toliko o cinjenicama ali one su u nasoj Alan Ford tvorevini nebitne jer se kose s mitologijom koju toliko volimo.

VL
IN
inox14
14:20 21.11.2017.

Sa kojeg Marsa je ovaj pao?

VL
DU
Deleted user
12:12 21.11.2017.

Tudjman je rekao,,,na Milosevica Sedmom flotom a mi nismo bili spremni........Al su zato dobro bili spremni 1995-e kad su zaprijetili Tudjmanu da ce ga malo po glavi udarit ako ne stane...........Al dobro nas Tudjman shvatio da se ne mozemo nosit sa tom mocnon flotom i odmah potpiso kapitulaciju u BiH............

VL
PU
Pustinjak960
11:07 15.12.2017.

Zasluzniji je Kralj Ptar za stvaranje Hrvatske nego Tudjman. Naravno I Tito. Da je neuvikose u Kraljevinu SHS bila bi zauvijek razdijeljena kao sto je uvijek i bila. Sad citam hrvatsku povjest i smiem se koliko tu ima prica , a sam otac nacije kao papagaj ponavljao tisucljetni san........ a u povjesti ispade da je hravtska drzava starija od egipta.

VL
PU
Pustinjak960
11:07 15.12.2017.

Zasluzniji je Kralj Ptar za stvaranje Hrvatske nego Tudjman. Naravno I Tito. Da je neuvikose u Kraljevinu SHS bila bi zauvijek razdijeljena kao sto je uvijek i bila. Sad citam hrvatsku povjest i smiem se koliko tu ima prica , a sam otac nacije kao papagaj ponavljao tisucljetni san........ a u povjesti ispade da je hravtska drzava starija od egipta.

VL
CR
crocro
13:31 21.11.2017.

To je ta mantra o građanskom ratu, koju spominje Aca Stanković. I s takvoga polazišta su odlučivali oni koji su Hrvatskoj mogli na vrijeme pomoći. Naravno da su jako kasno shvatili da to nije građanski rat, podijeljene krivnje, već da je to opasan agresivni i osvajački rat koji je pokrenula Srbija s ciljem pripajanja Hrvatskoga teritorija. Da su pravodobno reagirali, mnoge kasnije tragedije bi se spriječile jer bi se Miloševićeva politika osvajanja sasjekla u korijenima. Da li su znali pravu stvar pa nisu reagirali ili nisu znali, sada je potpuno beznačajno. Ali nije beznačajno da danas na vrijeme progledaju tko vodi državu srbiju. Upravo oni koji su ratovali po Hrvatskoj. Također ne žele vidjeti da je Hag pustio ratnog zločinca Šešelja koji se i dalje svim silama izrugije ne samo haškom tribunalu već cijelome svijetu, a nitko mu ništa ne može, puca od zdravlja. I na kraju očito ne žele vidjeti da se srbija nije odrekla Miloševićeve politike. Eto mogu nešto poduzeti, no da li to žele, drugo je pitanje. Zato se uzdajmo use i u svoje kljuse. Nikada nećemo napadati i osvajati tuđe, ali moramo biti spremni na obranu svojega, zato nemojte prigovarati ako se naoružavamo. Vučić kaže: "Više nikada nećemo dopustiti oluju". Pa što to oni imaju dopustiti ili ne dopustiti, srbija je napala Hrvatsku a ne Hrvatska srbiju. Srpski tenkovi su razarali Vukovar a ne hrvatski tenkovi Niš. A srpski političari se tako ponašaju kao da je Hrvatska napala srbiju pa nam zbog toga prijete. Užas.

VL
Avatar okbenh
okbenh
16:23 21.11.2017.

tko vam je sad ovaj ????...odakle ste ovog iskopali ???..Treba "zbrisati"sve Tudmanove ulice i kipove,,,vrijeme je da istina izadje na vidjelo....................Samo u pravomocnoj presudi Dario Kordicu, Hag imenuje Tudjmana preko 40 puta, a HDZ i HDZ Bih preko 100 puta, ko glavno-odgovorne za veliko-hrvatsku agresiju nad Bih, i brojne zlocine protiv covjecnost u ratu u kojem je hrvatska vojska, pod direktnom komandom Zagreba, ............pobila 4-5 puta vise Bosnjaka no sto je stradalo Hrvata u Vukovaru, barbarksi razorila Stari most (na UNESCO popisu svijetske bastine), plus tisuce bosnackih kuca i mnoge ckrve.............., strpala u hrvatske logore i mucila i ubijala tisuce Bosnjaka, silovala 16-godisnje Bosnjakinje, i pocinila najveci jednokratni pokolj zena i djece tokom svih ratova 90-tih, .......................kad je hrvatska vojska poklala i zivo spalila 109 civila samo u Ahmicima, od kojih 33 bile zene, .....................a 11-oro djeca, ...............najmladje 3-mjesecna beba

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.