Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Chelsea Clinton zaručila se za bankara Marca Mezvinskog

Chelsea Clinton
Reuters
01.12.2009.
u 08:00

Jedina kći Billa i Hillary Clinton zaručila se za svojega dugogodišnjeg mladića, a vjenčanje su prijateljima i obitelji najavili za iduće ljeto.

Chelsea Clinton, kći bivšeg predsjednika Billa i američke državne tajnice Hillary, zaručila se na američki Dan zahvalnosti za Marca Mezvinskog, s kojim je u dugoj vezi.

Mezvinsky je bankar u Goldman Sachsu, a njegovi roditelji bili su članovi Kongresa i dobro se poznaju s Clintonima. Ed Mezvinsky, Marcov otac, osuđen je 2002. godine zbog novčanih prevara zbog čega je odslužio šestogodišnju kaznu zatvora.

Marc i Chelsea poznaju se otkad su još bili tinejdžeri.
Sretni par objavio je zaruke svojim prijateljima elektroničkom poštom najavljujući da će se vjenčanje vjerojatno održati sljedećeg ljeta.

Sretnu vijest potvrdio je i glasnogovornik njezina oca Billa Clintona.

Komentara 5

MM
Mladen Miletić
11:27 01.12.2009.

Chelsea Clinton zaručila se za bankara Marca Mezvinskog, super čestitka .. Bankar to su posebni ljudi u Americi kojima se dogodi da im nestanu trlijuni bilijuni dolara a da nitko niti lipe neukrade Potom zatvore jednoga kao on sve skrivio i pokrao . Ali najbolje u svemu je Država naštampa pokradeno i nema inflacije, dok mi na Balkanu to neznamo da rdimo jel smo specijalizirani samo za krađe i haračenje - djela naprednog Balkana ...

OR
orisis
13:32 01.12.2009.

I tko veli da bankari nemaju srca....

FO
formulas
12:29 01.12.2009.

# Religion: Jewish # Occupation: Investment banker # Employer: Goldman Sachs # Current residence: Manhattan, New York # Purchased a 1,900-square-foot Fifth Avenue apartment for about $4 million in February 2008New York Magazine: Chelsea Clinton\'s Boyfriend Buys Flatiron Condo (Februaryry 14, 2008)2 # Attended Stanford University in California with Clinton # Son of former U.S. congressman Edward Mezvinsky and former U.S. congresswoman Marjorie Margolies Mezvinsky # Has known Chelsea Clinton since they were teenagers # Engaged to Chelsea Clinto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije