Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubiili 4 civila
Povratak na članak

Četvorica prijavljenih za ratni zločni u Gornjoj Bučici, nedostupni pravosuđu

Utvrđeno je kako tada 29-godišnjak, kao zapovjednik voda minobacača u Teritorijalnoj obrani Gline, imajući stvarne ovlasti zapovijedanja i nadzora nad pripadnicima svoje postrojbe, nije poduzeo sve radnje kojima bi spriječio napad na ljudske živote i imovinu

Komentari 5

KA
kamenjar0404
13:58 05.10.2018.

Ovi najprije provjere pa ako je nedostupan ili umro podignu optuznicu a Vukovar,Glina itd.puni četníka !!!!

VL
DU
Deleted user
13:23 05.10.2018.

Bilo b idobro pitati Glavaševića mlađeg, pravog liberala i ljevičara, za komentar... možda ima još neku dobru zafrkanciju na račun masovnih grobnica gdje po njegovom mišljenju nema dovoljno "mase" da bi bila masovna!

VL
JA
Jankec
16:22 10.10.2018.

Kakva bljuvotina od članka.Sve do spomena ubijenog oca Stjepana nisam znao tko su zločinci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.