Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Četvorica migranata nestala u Dunavu, pokušali se prebaciti na hrvatsku obalu

Za nesreću se slučajno saznalo danas, kada su lokalni pčelari pozvali policiju na očevid zbog oštećenih košnica, a tad su se iz obližnje šume pojavila šestorica migranata i objasnila što se dogodilo
11. studenoga 2019. u 16:39 7 komentara 775 prikaza
Ilustracija
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL

Ronici i žandarmerija Ministarstva unutarnjih poslova Srbije (MUP) pretražuju područje Dunava kod Apatina na kojem su, kako prenose mediji, u nedjelju navečer nestala četvorica migranata pri pokušaju da čamcem ilegalno prijeđu u Hrvatsku.

UZ GRANICU S BIH Policajci pomogli migrantici da rodi: Držali su deke kako bi je zaštitili od pljuska

Četvorica migranata nestala su kod Apatina pokušavajući da se preko Dunava čamcem prebace u na hrvatsku obalu rijeke, a u tijeku je pretraga Dunava i priobalja, navodi u ponedjeljak Radio-televizija Srbije. Prema ranijem izvješću Radio-televizije Vojvodine (RTV), za nesreću se slučajno saznalo danas, kada su lokalni pčelari pozvali policiju na očevid zbog oštećenih košnica, a tad su se iz obližnje šume pojavila šestorica migranata i objasnila što se dogodilo.

Za sada nema službenog izvješća o ovoj nesreći koja se, prema dosadašnjim saznanjima, dogodila u nedjelju navečer, kada je skupina od 10 migranata odvezala jedan čamac s navoza na obali Dunava kod vikend-naselja Vagoni, desetak kilometara od Apatina, uputivši se preko Dunava, s namjerom da stigne na lijevu obalu, u Hrvatsku.

Davor Božinović 'Ilegalni migranti pokušavaju svakoga dana ući u Hrvatsku. Spremni smo na svaki scenarij'

"Istražuje se zbog čega se plovilo prevrnulo. Nestala su četvorica migranata u valovima nabujalog Dunava, a šestorica su se spasila i vratila na srpsku stranu", navodi RTS.

Prethodnih nekoliko dana prijavljeno je da su migranti obijali vikendice i uništavali pčelinjake na tom području, pa je ekipa apatinske policije bila u blizini na očevidu, prenosi RTS.

EU fondovi Bjelovar
PRIJAVITE SE
Konferencija o atraktivnim mjerama za razvoj poduzetništva
Olival
PRIČA O USPJEHU
Od obiteljskog biznisa do pozicije regionalnog lidera u proizvodnji prirodne kozmetike
 • Zagy154:

  čudi me da doktori nisu svjesni da je voda hladna

 • Avatar magarac.jozo
  magarac.jozo:

  citiram " Prethodnih nekoliko dana prijavljeno je da su migranti obijali vikendice i uništavali pčelinjake ..".. dakle.. kada ih ne kažnjava policija, pojavio se dragi Bog...

 • lajh1985:

  Sad ce ih dunav vratit nazad doma