Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četverogodišnje djevojčice isplanirale samostalan odlazak iz lipičke Kockice
Povratak na članak

Četverogodišnje Lara i Mia prevarile su tete, skrile se i pobjegle iz vrtića

Iako su na tom putu morale prijeći nekoliko prometnih ulica, kući su stigle bez problema. - Sve se dogodilo u vrlo kratkom vremenu - rekla je ravnateljica vrtića Jasenka Strehovac.

Komentari 4

SC
scrnoli
11:57 30.09.2009.

Očito neko dijete treba nastradati, da bi se nešto učinilo. Radim u banci u kojoj su sva vrata zaključana i kodirana, ni na wc ne mogu, a da ne otvorim karticom 5-6 vrata. Sve se pomno bilježi i zna: tko, kad, gdje... Znam da je tako i u drugim firmama. E pa, potpuno je van uma da svoja najveća blaga predajemo na \"čuvanje\" ustanovama koja čak ni portira nemaju, sva su vrata širom otvorena i nema apsolutno nikakve kontrole ni tko u vrtić ulazi, ni tko iz vrtića izlazi... užasnuta sam. Zar je neki bankovni papir, novac, dokument, ne znam... važniji od DJETETA?!?!!!!

VL
CR
crosuzy
14:59 30.09.2009.

Opće je poznato da tete u vrtiću puste djecu van i uopće ne paze što rade. Kad su moja djeca išla u vrtić, pušile bi, a djeca su radila šta su htjela. Jednom sam došla po kćer u vrtić, a teta je rekla: \"Vaša kćer je ispisana iz vrtića\". Zašto? Kasnila sam par dana s plaćanjem vrtića i ona je rekla da je ispisana. Naravno da nije bila ispisana, ali ja sam ju drugi dan ispisala i nisam uopće platila račun jer je ta teta bila strah i trepet u vrtiću. A da bi svaki vrtić trebao imati portira, slažem se, slažem se i da se vrata moraju zaključavati, ali bitnije je da se ovi naši u vladi voze u skupim autima, a za djecu nije važno.

VL
OB
-obrisani-
12:25 04.12.2011.

tko i ne bi bježao iz takvog zatvora!!!! ja se sjećam da sam redovito bježala iz vrtića sve dok roditelji nisu konačno shvatili poruku curice su već velike i pokazale su svojim ponašanjem da su pametne i odgovorne danas see prema djeci društvo i roditelji ponašaju preprotektivno i najradije bi ih zatvorili u kaveze kako bi ih držali sigurnim uravnotežen odgoj uvijek sadrži određen rizik u sebi kojeg moramo prihvatiti

VL
CI
cici14
08:20 21.04.2011.

Hm Htjeli bi boravak djece u vrtiću za 200 kuna mjesečno, a ne bi ulagali ništa. To ne postoji. A posao tete u vrtiću, može raditi samo luda osoba, strašno zaljubljena u djecu, zato ne serite po njima, jer nee mogu one nadoknaditi sve vaše propuste doma i isporučiti vam na kraju radnog vremena malog genijalca ispavanog, nahranjenog, pametnog, lijepog i na ponos mame i tate.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.