Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka

Četverogodišnjak se provozao sa sestrom do obližnjeg travnjaka

Foto: Thinkstock/ilustracija
27.02.2018.
u 11:13

Policija kaže da je nestašni dvojac najprije uključio brisače, a potom uspješno pokrenuo automobil te se odvezao preko travnjaka

Na nagovor sestre jedan je četverogodišnjak iz njemačkoga gradića Kloetzea u državi Saskoj Anhalt, bosonog i u pidžami sjeo je u obiteljiski automobil i oboje ih odvezao do obližnjeg travnjaka. Brat i sestra iskoristili su kratak trenutak majčine nepažnje da joj ukradu ključeve automobila te da se u ledeno jutro u ponedjeljak iskradu iz kuće. 

Policija kaže da je nestašni dvojac najprije uključio brisače, a potom uspješno pokrenuo automobil te se odvezao preko travnjaka do ulice te se zaustavio pokraj parkiranog kombija. Nasreću nitko nije ozlijeđen, no ukupna šteta koju su mladi vozači počinili njihove će roditelje stajati oko 7000 dolara

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
12:06 27.02.2018.

kaj je ovo???cijena u dolarima,desilo se u njemackoj!kakva šteta?

Avatar pittbull
pittbull
17:49 27.02.2018.

Jeli treba neku skolu zavrsiti da bi radio u Vecernjem Listu ili priucavate???

Avatar pittbull
pittbull
17:47 27.02.2018.

Jeli treba neku skolu zavrsiti da bi radio u Vecernjem Lustu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije