Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTIŠLI NA KRIM

Jarić na Twitteru: 'Pored mozgova, sad nam se odlijevaju i četnici...'

Marko Jarić
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/3
07.03.2014.
u 14:55

Srpski dragovoljci koji se predstavljaju kao četnici otišli su na Krim "pomoći Rusima"

Reuters je objavio videoreportažu o petorici dobrovoljaca iz Srbije koji su se pridružili proruskim obrambenim snagama koje kontroliraju ceste prema Sevastopolju na Krimu. Srpski dobrovoljci nosili su znakovlje četničkog pokreta.

– Došao sam sa svojom braćom četnicima kako bih dao potporu ruskom narodu na Krimu – rekao je jedan od njih, Milutin Mališić.

Dodao je da su slavenski narodi, ako se ne drže zajedno, slabi, što odgovara Americi i katoličkoj Europi.

Odlazak četnika u Ukrajinu na Twitteru je komentirao poznati srpski košarkaš Marko Jarić, a retweetao je objavu profila "Slobodan Milošević", na kojemu je objavljeno: "Pored mozgova, sad nam se odlijevaju i četnici..."

>> Narod tijelima brani dobro naoružane Ruse

>> Dobrovoljci iz Srbije stigli na Krim: Mi smo četnički pokret i podržavamo Ruse

Komentara 34

Avatar tituš
tituš
14:52 07.03.2014.

Dragi ukrajinski narode, za riješiti se ovih smrdljivaca, dovoljno je naučiti dvije hrvatske riječi koje treba glasno izgovoriti kada ste im dovoljno blizu, da im kroz zapuštene bradurine dođe do ušiju, a one su: "Eto Hrvata"!! Kada to ovi budu čuli odjednom će početi bježanija, no nedajte im traktore. Početi će se brijati i govoriti kako su oni došli na odmor, a ne na klanje i ubijanje. Vjerujte nam to su kukavice iz smrdljivog opanka, mi ih još ponešto imamo, no malo ćemo popustiti kako vam ne bi stvarali pritisak. Bradonje su se dokazale ovdje u Hrvatskoj i još više u Bosni, među civilima i nejkima, starima i slabima, to ste ovih dana mogli vidjeti sa suđenja u Haagu. Vjerujte, to su "junaci" samo kod golorukog naroda, žena, djece i staraca! Dobro bi bilo kad biste znali i mogli brzo naučiti gangu, ona je jednako djelotvorna kao i one dvije naprijed spomenute riječi. Živjela Ukrajina i pravedna borba ukrajinskog naroda!

CR
crnaguja85
14:15 07.03.2014.

Ovaj na slici izgleda kao crni božić bata

BH
bijela_hrvatska
14:15 07.03.2014.

a viđu ga što je "lep"... i to je ta abolirana "vojska kralja i otadžbine"... kakav kralj, takva i otadžbina.. i vojska.. i sve drugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije