Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'KOZACI SU NAS POZVALI'

Dobrovoljci iz Srbije stigli na Krim: Mi smo četnički pokret i podržavamo Ruse

vojnik,Sevastopolj
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
05.03.2014.
u 17:25

Nas su pozvali Kozaci i mi smo se odazvali. U vrijeme ratova u nekadašnjoj Jugoslaviji postojao je veliki broj ruskih dobrovoljaca koji su se borili na srpskoj strani, kazao je zapovjednik četničke garde "Vukovi''

Dobrovoljci iz Srbije koji se predstavljaju kao pripadnici "četničkog pokreta" stigli su u Sevastopolj. Vijest je javila ruska agencija Itartas, a prenio srpski RTS.

– Mi predstavljamo "četnički pokret" i možete nas usporediti s Kozacima u Rusiji. Naš je cilj uime srpskog naroda dati podršku ruskom narodu. U ovom trenutku ovdje je sve isto kao nekada u Srbiji. Zapad i Europa financiraju opoziciju i oni govore kako žele u Europu, a sve je to laž – rekao je Milutin Mališić koji se predstavio kao zapovjednik četničke garde "Vukovi".

– Nas su pozvali Kozaci i mi smo se odazvali. U vrijeme ratova u nekadašnjoj Jugoslaviji postojao je veliki broj ruskih dobrovoljaca koji su se borili na srpskoj strani i kao braća nam pomogli. Naša je dužnost da budemo ovdje – dodao je Mališić. Pojasnio je kako je za sada stiglo pet dobrovoljaca te da ne očekuje veliki odaziv boraca iz Srbije. No, oni koji su došli ''gaje veliku ljubav prema Rusiji''. Prema kozačkim izvorima, bit će raspoređeni na jednoj od kontrolnih točaka na ulasku u grad.

>>Procurila snimka razgovora: Snajperiste angažirali vođe prosvjeda

Komentara 163

PA
parasa
17:53 05.03.2014.

.............Nas su pozvali Kozaci i mi smo se odazvali................. _____________ Jesu to oni, kako su ih naši ljudi zvali "ČARKEZI" ??? koji su kod nas za vrijeme drugog svjet.rata žene silovali i ubijali nedužni narod ???? ako jesu onda suda su stvarno "srpska baraća"

BE
berava
17:52 05.03.2014.

A jesu li im Kozaci pripremili traktor i prikolicu,jer kad zagusti cetalji daju petama vjetra.Srpski "ratnici" su poznati po bjezaniji.

DU
Deleted user
18:21 05.03.2014.

Dobrovoljci iz Srbije stigli na Krim: Mi smo četnički pokret i podržavamo Ruse ------------------------------------ Hahaha Evo ga Rusi izgubili rat...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije