Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
4 MOGUĆA TERMINA

ANKETA Na koji od ovih datuma biste htjeli izaći na izbore

Predsjednički izbori
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
18.05.2020.
u 09:02

Nakon što se izglasa raspuštanje, novi izbori moraju biti u roku od 60 dana.

Nakon što je vladajuća koalicija u Sabor poslala prijedlog za raspuštanje Sabora, očekuje se kako će na današnjoj sjednici Sabora dovoljan broj zastupnika glasovati za raspuštanje. 

Nakon što se izglasa raspuštanje, novi izbori moraju biti u roku od 60 dana. Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović sukladno svojim ovlastima odlučit će o danu održavanja izbora. Moguća su četiri datuma: 21. lipnja, 28. lipnja, 5. srpnja i 12. srpnja.

>>Napomena: Anketa je iznova postavljena zbog početnih pogrešnih datuma

Komentara 4

Avatar Osvetnik Ernesta Fulira
Osvetnik Ernesta Fulira
10:21 18.05.2020.

Ja bih htio da izbori budu na onaj datum kada će SDP doživjeti totalni izborni debakl, a HDZ dobiti manje od udružene desnice. Imate li takav u ponudi ?

SI
sisavac
11:06 18.05.2020.

za pravog političara izbori su svakog dana! naš je problem što smo mi kao narod odgojili jako nekulturne političare, nikad ih nismo kaznili (jer ne želimo biti grubi roditelji kao naši...), i to ne možemo priznati. izbori bi trebali biti već ovog vikenda! koje predizborne kampanje, pa oni nas svakog dana napadaju i uvaljuju nam! njihova kampanja nikad i nije stala!

DU
Deleted user
09:15 18.05.2020.

Koji su ovo datumi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije