Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Četiri osobe otrovale se plinom u Čakovcu

Istraga je pokazala da je u Strossmayerovoj ulici 23. prosinca oko 22 sata u kupaonici pozlilo 34-godišnjoj stanarki. Idućeg dana u kuhinji u tom istom stanu pozlilo je 12-godišnjem dječaku.
28. prosinca 2009. u 13:40 1 komentara 2 prikaza
trovanje
Foto: Darko Gorenak

ČAKOVEC - Četiri su se osobe otrovale ugljičnim monoksidom u stanu u Strossmayerovoj ulici u Čakovcu, izvijestila je danas Policijska uprava međimurska koja je još 24. prosinca u 18.20 dobila dojavu s odjela hitne medicinske pomoći u Čakovcu da je dovezena ženska osoba za koju se sumnja da je otrovana plinom.

Istraga je pokazala da je u Strossmayerovoj ulici 23. prosinca oko 22 sata u kupaonici pozlilo 34-godišnjoj stanarki. Idućeg je jutra u kuhinji u tom istom stanu pozlilo 12-godišnjem dječaku, a poslijepodne jednogodišnjem djetetu i 38-godišnjakinji iz Zasadbrega.

Svi su prevezeni u Županijsku bolnicu u Čakovcu. Nakon liječničkog pregleda kući je pušteno oboje djece, a žena je zadržana na promatranju.

Na mjesto događaja izašao je djelatnik Međimurje plina koji je u kupaonici i hodniku utvrdio koncentraciju od 480 ppm ugljičnog monoksida, a dopušteno je 30 ppm, dakle 16 puta manje!

Protupožarna inspektorica Policijske uprave međimurske utvrdila je da su na kupaonici premali odzračni i dozračni otvori. Djelatnici Međimurje plina zapečatili su plinski bojler, a čeka se još i izvještaj dimnjačara.

Najbolje zimsko odredište za obitelji s djecom
Zagrebački advent
Najbolje zimsko odredište za obitelji s djecom
  • -obrisani-:

    koji cupan stavlja te fotografije navedena ulica je stambeni blok.....ovo nije vrtić pa da se igraš kao albumom za životinjska carstva,....10 dana ne kupujem večernji zbog aljkavosti sa fotografijama