Naslovnica Vijesti Hrvatska

Predsjednica čestilala vjernicima islamske vjeroispovijesti

Ove godine Ramazanski bajram obilježava se u nedjelju, 25. lipnja.
24. lipnja 2017. u 10:48 6 komentara 1290 prikaza
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović uputila je u subotu muftiji i predsjedniku Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj prof. dr. sc. Azizu ef. Hasanoviću i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti čestitku u  povodu završetka ramazanskog posta i proslave Ramazanskog bajrama.

Željko Reiner Predsjednik Sabora Reiner uputio čestitku u prigodi Ramazanskoga bajrama

"Svim vjernicima želim da ovaj veliki blagdan, koji će proslaviti sa svojim obiteljima i prijateljima, bude nadahnuće u promicanju međusobnog razumijevanja, uzajamnog poštovanja i zajedništva na dobrobit svakog čovjeka. Bajram Šerif Mubarek Olsun!“, stoji u čestitki predsjednice Republike.

Ramazanski bajram islamski je blagdan koji se obilježava nakon ramazana, islamskog svetog mjeseca posta i odricanja. Čestita se riječima "Bajram Šerif Mubarek Olsun" - Neka je plemeniti Bajram blagoslovljen, a odgovara riječima "Allah razi olsun" – "Neka je Allah zadovoljan". Ove godine Ramazanski bajram obilježava se u nedjelju, 25. lipnja.

Aziz Hasanović Islamska zajednica u Hrvatskoj Ramazanska poruka muftije dr. Aziz ef. Hasanovića Mustafa Cerić NOVI NAZIV? Mustafa Cerić predložio da se Bajram u BiH preimenuje u – Hižaslav Kolinda Grabar-Kitarović na inauguraciji Aleksandra Vučića Predsjednica na inauguraciji Grabar-Kitarović Vučićevoj supruzi poklonila medaljon Majke Božje od Kamenitih vrata
OSVOJITE MAKEOVER
Žudite za promjenom? Prijavite se na naš makeover i osvojite CCC cipele i torbicu

A1 izdvaja za Vas