Naslovnica Vijesti EU izbori

Čestitka predsjednice: Za Europu, ne velikih i malih, nego jednakih

Prema privremenim rezultatima izbora koje objavilo Državno izborno povjerenstvo, u Europski parlament ići po četiri predstavnika HDZ-a i SDP-a, te po jedan Hrvatskih suverenista, Nezavisne liste Mislava Kolakušića, Živog zida i Amsterdamske koalicije
27. svibnja 2019. u 00:54 2 komentara 359 prikaza
Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/6

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović nakon održanih izbora čestitala je svima koji su ušli u Europski parlament.

Mislav Kolakušić predao kandidacijske liste za Eu izbore EU IZBORI Evo tko su šampioni preferencijalnih glasova

"Čestitam svima koji ulaze u Europski parlament uz želju da se u ime sviju nas čvrsto bore za hrvatske državne i nacionalne interese i za Europu, ne velikih i malih, nego jednakih", poručila je Grabar-Kitarović.

eu izbori Ovih 12 kandidata osvojilo je mandate za Europski parlament

Prema privremenim rezultatima izbora koje objavilo Državno izborno povjerenstvo, u Europski parlament ići po četiri predstavnika HDZ-a i SDP-a, te po jedan Hrvatskih suverenista, Nezavisne liste Mislava Kolakušića, Živog zida i Amsterdamske koalicije.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • i:

    O vasoj utopijskoj jednakosti ovoga i onoga ovakovih i onakovih je nepotrebno i pisati ..jeste li jednaki vi koja zasupa amere i orban koji zastupa samo svoje mađare...

  • hudarupa3:

    Mi smo bili veliki i bit ćemo opet veliki, kakva jednakost.