Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska vojska je ponosna
Povratak na članak

Čestitka ministra Krstičevića europskim veslačkim prvacima

Hrvatska vojska je ponosna na vaše uspjehe, vi ste ambasadori Republike Hrvatske i hvala vam što nas predstavljate u najboljem svjetlu!", stoji u čestitki potpredsjednika Vlade i ministra obrane RH

Komentari 5

NT
Nikola Turajlić-jaružalo
19:05 02.06.2019.

Čudim se što heroj i ministarski Apostol Damir nije predložio da se formira jurišna veslačka satnija koja bi znatno pojačala hrvatske vojno pomorske snage i na taj način branila morske granice naše neovisne države. Gdje je naša Vrhovnica da obliže i tako nagradi naše veslačke bojovnike.

VL
Avatar comandante
comandante
21:32 02.06.2019.

Mister Bean se raspistoljio

VL
Avatar loka
loka
03:41 03.06.2019.

Još jedna naša nesretna pozerska sramota

VL
BA
bazinga
23:09 02.06.2019.

hvala krstičeviču što je mojoj punici čestito rođendan

VL
DU
Deleted user
07:49 03.06.2019.

Sumnjiva mi je ova Dadina čestitka. Treba pripaziti na daljnje akcije ugroza-ministra. Da nije čovjek osmislio montiranje strojnica na čamce i formiranje veslačkih immediate response snaga HRM za nadzor granice...mislim, kad nam već raketne topovnjače tegle remorkeri jer su motori crkli, a uvaljeni finski ophodni brod, ex "Helsinki" pamti i bolje dane...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.