Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska vojska je ponosna

Čestitka ministra Krstičevića europskim veslačkim prvacima

Damir Krstičević
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
02.06.2019.
u 16:24

Hrvatska vojska je ponosna na vaše uspjehe, vi ste ambasadori Republike Hrvatske i hvala vam što nas predstavljate u najboljem svjetlu!", stoji u čestitki potpredsjednika Vlade i ministra obrane RH

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević uputio je čestitku pričuvnicima hrvatske vojske braći Martinu i Valentu  Sinkoviću  koji su u nedjelju u  Luzernu obranili naslov europskih prvaka u dvojcu bez kormilara.

"U ime pripadnika Hrvatske vojske, djelatnika Ministarstva obrane i u svoje ime, čestitam vam na osvojenom naslovu europskog prvaka u veslanju. Još jednom ste potvrdili da ste na samom vrhu europskog i svjetskog veslanja. Hrvatska vojska je ponosna na vaše uspjehe, vi ste ambasadori Republike Hrvatske i hvala vam što nas predstavljate u najboljem svjetlu!", stoji u čestitki potpredsjednika Vlade i ministra obrane RH.

 

Komentara 5

NT
Nikola Turajlić-jaružalo
19:05 02.06.2019.

Čudim se što heroj i ministarski Apostol Damir nije predložio da se formira jurišna veslačka satnija koja bi znatno pojačala hrvatske vojno pomorske snage i na taj način branila morske granice naše neovisne države. Gdje je naša Vrhovnica da obliže i tako nagradi naše veslačke bojovnike.

Avatar comandante
comandante
21:32 02.06.2019.

Mister Bean se raspistoljio

Avatar loka
loka
03:41 03.06.2019.

Još jedna naša nesretna pozerska sramota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije