Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pustio zatvorenike
Povratak na članak

Češki predsjednik Vaclav Klaus optužen za veleizdaju

Češki predsjednik Vaclav Klaus suočit će se sa optužbom za veleizdaju zbog svoje kontroverzne odluke o davanju amnestije tisućama zatvorenika i drugih, u nezabilježenom slučaju koji obilježava posljednje dane njegovog mandata

Komentari 3

OB
-obrisani-
21:03 04.03.2013.

eto vidite kako to rade kulturne i napredne države....jednostavno se svakog može optužiti za veleizdaju, osim u bogom danoj državi zvanoj imbecilija u kojoj su političari sve što žele bez ikakve odgovornosti i gdje se može krasti bez ijednog sudskog spora....kao u HR

VL
SE
sestrićna
23:18 04.03.2013.

kod nas bi ih bilo na tisuće--

VL
LI
Livi
17:10 05.03.2013.

Eto tako bi nesto trebalo "priustiti" i nasem bivsem predsjedniku, koji mjesto da se boji za sva svoja nedjela, on se svaki dan jos uvijek javlja kao arbitar u svim sferama zivota.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.