Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
češki desničarski lider
Povratak na članak

Češke radikale vodi japansko-korejski imigrant Tomio Okamura

Zbog rasističkog zlostavljanja počeo je mucati, a u krevet je, kažu, mokrio do svoje 14. godine. Danas je borac protiv islama u Europi. Diskriminaciju je osjetio u oba svoja grada – Tokiju i Zlinu.

Komentari 5

DU
Deleted user
22:26 18.12.2017.

Možda je Okamura na vlastitom primjeru spoznao svu pogubnost miješanja rasa i kultura pa je sad zbog toga žestoki protivnik masovnog useljavanja garavih iz Azije i Afrike.

VL
Avatar anemicni_pinokio
anemicni_pinokio
09:09 19.12.2017.

Samo cekam da desnicarski kozojebi uniste svijet. Nismo bolje ni zasluzili kad se nekotilo toliko smrada.

VL
NE
Nepokolebljiv
04:35 19.12.2017.

Zaista bih zelio cuti vazan razlog da je "gospodin" Vitas morao navesti navodne (znaci nepotvrdene insinuacije - dezinformacije) da je g. Okamura mokrio u snu do 14-te godine zivota! Ja nemam nikakovih zlih namjera navodeci navodne informacije o "g" Vitasu da je kao djete patio radi nedostatka majke kada ga je majka izbacivala iz kreveta da bi lezala uz supruga, pa je vecinom dana u tjednu "g" Vitas prespavao u krevetu s majkom do kasne dobi of 17 godina (navodno prema nekim neidentificiranim informantima koji su navodno poznavali obiteljsku situaciju obitelji Vitas) i tu stekao navike Nerona i Aggipine. Naravno ukoliko citaoci zele znati o Neronu i Aggipini internet je tu a ja zaista nemam namjere omalovazavati "g" ("mother f) Vitasa niti njegove clanke! Sasvim u skladu s vitasovim clankom!

VL
Avatar nekakav
nekakav
09:10 19.12.2017.

čovjek vidi tržište, koje se samo širi. drugi akteri na tržištu, donedavno skoro pa monopolisti, su se zanijeli u svojem hedonizmu, pa su otvorili vrata. i kroz vrata pobjegli neki važni dečki, ideje. tržište. tj. birači, prihvatili novotariju, na koju su zaboravili, ali im se djedovi još živo sjećaju, pa su svi prigrlili tu novu ideju, narod, nacija, dom, domovina. samo oni monopolisti koji još uvijek sanjaju da su jedini i da ih tržište podržava ne vide tektonske poremećaje. i da ne gube, već da su izgubili. u austriji je kurz uzeo žezlo i paliti će jako dugo. neće više kao s hajderom ga europa napasti i omalovažavati, već će jako pažljivo pričati s njime. jer su njima dani odbrojani. stižu nove generacije, koje slušaju cecu i thompsona zajedno. koji vole svoje, a za druge im se baš svira, a ako ti žele kod njih, živjet će po njihovome, ili će biti izbačeni natrag do pustinje u kojoj su se rodili. to je nova europa, shvaćaju to milijuni izbjeglica u njoj, i polako pakiraju.

VL
LI
liliZG
10:26 19.12.2017.

čovjek želi dokazati da je veći Čeh od Čeha.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.