Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za 200.000 ljudi
Povratak na članak

'Černobil na ledu'? Rusija porinula plutajuću nuklearnu elektranu

Moskva jača vojnu nazočnost na Arktiku ne bi li si osigurala pristup velikim nalazištima nafte i plina oko Sjevernog pola

Komentari 13

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
03:59 29.04.2018.

Kinezi su napravili najvecu plutajucu solarnu farmu. 15 000 domacinstava snabdjeva energijom.

VL
MX
Mister X
21:27 28.04.2018.

Pomažu i te kako upoznali su karakter svojih G7. i ostali zaostali. Naućili su da sa konvencionalnim naoružanjem nemaju šanse ni pobjede.. Vide i cijeli super jaki zapad koji 17 godina radi na demokratiziranu Afganistana mora se pomiriti da nijenije ni slićan europi gdje bude par terorista ili šačica mrtvih na 700 miljuna stanovnika . U samo u Afganistanu tamo preko 10.000 mrtvih civila u godini dana pod američkom kontrolom i cijelog NATO sastava... Znači pobjeda i ratovnje konvencionalno je totalno primitivno i bezvezno ne efikasno se boriti na taj način. Ne graditi tenkove topove i snajpere . Nego samo ono što donosi mir i nobelove a to je atomsko hidrogenske i super rakete ...

VL
Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
20:45 28.04.2018.

Moćni su, nema što.

VL
Avatar nekakav
nekakav
09:16 30.04.2018.

projekt star nekoliko desetljeća, napokon krenuo i pred realizacijom. osim zavisti, nećete pročitati ništa drugo. s ovakvim brodovima rusija postaje zanimljivi proizvođač energetskih postrojenja. kad ove godine uragan satre neki karipski otok, bude zanimljivo kad 'putin' predloži pomoć u vidu ovakvog broda... mobilna jedinica, nema ti boljeg, naša dalmacija bi trebala jednog takvog u špici sezone, kad klime za hlađenje leđa 80-godišnjih nijemaca povuku energije za dvije hrvatske u 23 mjesecu, ili zimi, kad se treba grijati, uglavnom na struju. bez brige, turisti znaju da je nejekonomičnije izvore energije locirati neposredno uz najveće potrošače, jer se previše energije gubi u transportu, kao kod nas, do dalmacije se izgubi cijela jedna (naša polovica) ne krško. i njima ne smetaju dimnjaci ni para iz njih. inače ne bi odlazili na mallorcu, koju bi dalmatinci trebali posjetiti.

VL
KR
Krotila
20:33 28.04.2018.

ne pomažU nikakve sankcije protiv rusije

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.