Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka generalima

Čermak: Nadam se oslobađajućoj presudi za generale

Ivan Čermak
Boris Ščitar
15.04.2012.
u 22:43

- Nisam jedan od onih koji vjeruju da je Haag samo politika. Vjerujem u pravdu - kazao je Čermak.

General Ivan Čermak poručio je u večerašnjem Dnevniku 3 generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču kako se nada da će u drugom dijelu suđenja ishod biti što bolji.

- Svi bi mi htjeli da im presuda bude oslobađajuća - kazao je Čermak i dodao kako treba vjerovati u pravdu te da nije jedan od onih koji vjeruju da je Haag samo politika.

General Čermak oslobođen je prošle godine u Haagu dok su generali Gotovina i Markač osuđeni na 24 odnosno 18 godina zatvora zbog sudjelovanja u udruženom zločinačkom pothvatu s ciljem protjerivanja srpskog stanovništva iz tzv. Krajine.

Komentara 15

OB
-obrisani-
23:05 15.04.2012.

mi ne damo hrvatske heroje sta zivote izlozise svoje za krvavo stecenu slobodu vi ste ponos hrvatskom narodu

DO
domagojb963
08:54 16.04.2012.

Moj generale.. Nadam se i je da nisu ispolitiziran sud,no bojim se da ću se razočarati.. Povijest će ipak pisati,Hrvatska stvorena pod vodstvom dr.Franje Tuđmana a njena sloboda i neovisnost obranjena zaslugom hrvatskih momaka,domoljuba I nitko nikada neće promijeniti tu činjenicu. ( koliko god se neki pjenili na sami spomen i Franje i branitelja )

OB
-obrisani-
09:12 16.04.2012.

vjeruj....da nije bilo zločina...... . to je ista zabluda kao i da vjeruješ...da je Bozanić.....Isusov ...izaslanik..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije