Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
arbitražni spor
Povratak na članak

Cerar: Pritisci na slovenske medije su 'nedopustivi', Slovenija brani slobodu govora

U vezi najavljenog dolaska slovenske veleposlanice u Hrvatskoj u Ljubljanu i sastanka nacionalnog Vijeća za sigurnost o slučaju "hrvatske špijunaže" Cerar je kazao da s predsjednikom vlade "koordinira aktivnosti"

Komentari 14

DU
Deleted user
15:58 09.04.2019.

Stvarno principijelna pozicija SLO jer imaju u vojarni (na hr. ozemlju) Sv. Gera cijelu ekipu telekom. stručnjaka koji već desetljećima prisluškuju telekomunikacije iznad Hrvatske, čak nedavno tražila ta posada devizne dnevnice od slov. Vlade jer su nakon arbitraže na tuđem ozemlju, pa kao to bi se računovodstveno trebalo voditi kao misija u inozemstvu. Srećom su im naši inženjeri gore u šumarku namontirali desetke ometajućih izvora signala, što prisluškivanje čini doista tegobnim, ali ne daju se oni - ustraju iako i Kučan svojedobno govorio da doista ne zna što SV radi gore na tuđoj koti. A da se ne govori o cijelom kombiju krcatom super skupom Rhode und Schwarz prislušnom opremom (milijun maraka vrijednosti) kojeg su zafurali na hrv. ozemlje i bio im zaplijenjen, ali su im ga naši naivci (pok. Račan) vratili kasnije... Tko o čemu, k ... o poštenju!

VL
DU
Deleted user
15:51 09.04.2019.

Ivan Tolj, prvi čovjek Styrije? Koliko ja znam prvi čovjek Styrije u Hrvatskoj je Trupčević, a Styrija baš i nije prohrvatski orijentirana kompanija.

VL
DU
Deleted user
15:55 09.04.2019.

U svemu tome naj važnije je da je Slovenija razotkrivena u kontaminaciji i namještanju arbitražnog sporazuma a ostalo je sve pokušaj Slovenije da zbaci svoju odgovornost zbog propale arbitraže.

VL
GO
goran2hr
17:18 09.04.2019.

Uostalom, poznata je stvar da se prevarante i kriminalce snima. I eto snimljeni su dok rade svinjarije oko arbitraže.

VL
PU
Pukovnik
15:51 09.04.2019.

Poslati Kravat pukovniju da više riješi taj problem.

VL
DU
Deleted user
15:57 09.04.2019.

Veleposlanicu ne morate ni vračati sa konzultacije svakako ne vrijedi ni vama ni nama.

VL
GO
goran2hr
17:16 09.04.2019.

Pa ako Slovenci žele govoriti o tome, kako su varali i muljali na čudnovatoj EU arbitraži, slobodno ih pustite da to čine. A hvala im zbog toga, što su nam tim varanjem dali razlog da napustimo tu arbitražu, na kojoj smo garantirano trebali izgubiti, zahvaljujući "našim" nesposobnim pregovaračima eurofilima.

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
20:58 09.04.2019.

Simpatičan dečec ovaj Miro 👶

VL
VL
????
08:05 10.04.2019.

Kakve veze ima sad Hrvatska, koliko znam Styria je austrijska, pa molim lijepo neka se obrate gospodinu Kurzu (ili bolje da im napišem po srpskom pravopisu :-) ).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.