Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Summit EU o izbjeglicama
Povratak na članak

Frontex stiže na granicu Hrvatske i Srbije. Juncker: u Grčkoj i na zapadnom Balkanu povećati kapacitet za 100.000 migranata

– To je O. K. za nas, to usporava u teoriji ulazak ljudi u Hrvatsku – rekao je jedan hrvatski izvor nakon skupa, koji je završio malo iza ponoći.

Komentari 508

TO
tolitol
16:45 25.10.2015.

Dva mjeseca laži koje državni vrh širio u vezi s ovom temom, i to uz obilatu pomoć naših "neovisnih" i "slobodnih" medija konačno je doživljelo svoj očekivani krah. Hrvatska je politika prokazana kao lažna, neeuropska, kaotična i pogubna za dobrosusjedske odnose u ovom dijelu Europe. Ovo je ne samo poraz ove vlade, nego i poraz najvećeg dijela političko-medijske kaste koja nas u najgoroj sjevernokorejskoj maniri dva mjeseca uvjerava u suprotno. Katastrofa.

VL
BR
Brontops
16:48 25.10.2015.

"Dok ide, ide..." A nakon toga bumo vidjeli. To nije politika, to nije diplomatins, to nije organizacija, to nije razboritost... To je suludost. To je katastrofa! Katastrofa kojoj se sada, najvjerojatnije, zabija celicni klin ravno u glavu. Na hrvatsku zalost, ne u glavu Milanoviceve nesposobnosti, vec u glavu pravednom hrvatskom narodu, narodu koji nije zasluzio da ga se jos jednom kaznjava i ostecuje zbog suludosti pojedinaca.

VL
BU
Bulaba
16:36 25.10.2015.

Kako se vidi, i Slovenija i Austrija i Njemačka su se pridružile zločestom protumilanovićevskom bloku HDZ-Njemačka-Srbija-Kolinda-Češka-Poljska-Slovačka. Milanović je tako ostao sam samcat, jedini pravednik u svojoj maloj glavici. Milanoviću, gdje je sad onaj tvoj svijet s kojim se stalno čuješ preko telefona, Juncker, Cerar, Faymann, Merkel? Izdala te organizirana braća iz organiziranih država? Kako se vidi, još si si samo dobar s četnikom Vučićem s kojim si uspješno dogovorio transport Šid-Slavonski Brod. Kakvo iznenađenje, od cijelog svijeta tvoja vlada u kojoj je 50% Srba je dobra samo s četničkim vojvodama Vučićem i Nikolićem.

VL
DU
Deleted user
16:52 25.10.2015.

Neznam zašto je hrvatskoj tako teško kontrolirati to malo granice prema srbiji? Šta nas briga šta se događa u srbiji. Onda će i oni biti prisiljeni bolje štititi svoju granicu prema makedoniji. Milanović je tvrdoglav i zao i dobit ćee opet nogu u Tur od njemačke ko sa lex perković

VL
AB
abendblatt
17:08 25.10.2015.

Brzo ce 8, Studeni, pa nas Milanovic nece vise sramotiti u Europi.

VL
AM
ameris
16:40 25.10.2015.

Ops...nije dobro ! U opće nije dobro !

VL
PO
Polikarp
17:20 25.10.2015.

Hrvatska jer odavno trebala napraviti ono što i Mađarska: čelična ograda i vojska na granicu sa Srbijom. A Srbi neka migrante usmjeravaju u Rusiju (ako smiju)!

VL
Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
16:57 25.10.2015.

hahaha ovaj je poludil skroz! strava!

VL
PO
Polikarp
17:15 25.10.2015.

Cerar: EU će se početi raspadati ne počne li se Hrvatska ponašati drukčije! - pa to ova projugoslavenska, prokomunistička i proruska Milanovićeva vlast i želi i na tome svesrdno i radi!v

VL
DU
Deleted user
17:21 25.10.2015.

Milanovicu ne potpisuj i ne prihvacaj nista jer ce te povijest zapantiti kao covjeka koji je unistio RH. Zatrazi vrijeme za konzultacije,......sazovi sve stranke koje su participirale u starom sazivu i pokusaj dobiti ideje i konsenzus.....izborna kampanja u ovom trenutku je manje vazna od drzave......ucini to ako treba i tajno.....ali zatrazi podrsku za pocetak gradnje zida....prosirenje ovlasti policiji i za miloga boga kreni zatvarati zelene granice....

VL
Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
17:52 25.10.2015.

Izdali me prijatelji, izdao me brat, izgubio sve sam bitke, al još vodim rat. orao Milanović

VL
Avatar Piktor-
Piktor-
17:30 25.10.2015.

Izgleda, da je Hrvatska na putu za van iz EU.

VL
Avatar NikadRobom
NikadRobom
16:38 25.10.2015.

Ma neka se i rdaspadne kada je umjetna tvorevina.

VL
SL
Slovenka12
17:53 25.10.2015.

Dobro veće.. Nemam ništa protiv vas Hrvata imam puno prijatelja tamo pa mi je žao, da uvijek ima nekog problema, da se svadamo. Pogotovo, kad za problem u početku nismo krivi ne mi ne vi i sad se očekiva odd svih nas, da podnosimo rezultat zgriješene svijetske politike. Cerar je upoćetku ove krize jasno kazo, Slovenija je sposobna, da dnevno može pomoć 2500 izbeglica, to je bila ocijena slovenaćke politike. Broj je sada jasno mnogo veči, i tako Slovenija je sada glasno zahtijevala pomoć. Tu se ja sa njima strinjam ( i kad ne sa svime što rade). Pravo tu ja ne razumijem Milovanovića, da nema neku razumnu kvotu koju može Hrvatska primit, i kad ji treba pomoč. Pa to je odgovornost do Hrvatskog naroda. Poslednje što sam ga čula reč kaže, da Hrvatska može i više. Zašto, komu trebate nešto dokazivati. Priznajte kao narod, da ne možete više od toliko što mislite, da možete i odločno naredite zahtijev za pomoć. To nije jokanje to je odgovornost, Kome če se iko dokazivat. One što bi stvarno morali da brigu za to i imaju i resurse u ovoj krizi se ne čuje u opče. P.S. Oprostite na griješke...:)

VL
Avatar RexCroatorum32
RexCroatorum32
16:51 25.10.2015.

I neka se raspadne... Neka se svede na ekonomski i trgovački labavi savez i dosta.

VL
DU
Deleted user
17:12 25.10.2015.

možda da se ponašamo europski kao susjedi slovenci, da varamo na sudovima, ucijenjujemo druge dok ne ostvarimo svoje ciljeve, da sve gledamo s visoka da bi prikrili svoju nesposobnost....pročitani ste kekeci.

VL
LO
lojtra1
17:46 25.10.2015.

Slovenske novine donose sasvim drugačije vijesti kao bitne: "Slovenija pričakuje finančno, materialno in policijsko pomoč".

VL
CH
ChuckNoris
18:31 25.10.2015.

Nevjerovatno sto su taj lik i njegova vlada uspjeli u nekoliko godina. Posvadio je Hrvatsku sa cijelim svijetom, ne komunicira sa ni jednim evropskim ni svjetskim politicarem (osim srpskih), svatko tko misli drugacije od njega je sovinista i neznalica. Do jucer je zatirao sve hrvatsko a sad mase hrvatskim zastavama u nadi da ce ponovo dobiti izbore. Slovenki politicari se konstantno sastaju i komuniciraju svoje ideje u evropskom parlamentu a Hrvatska se nalazi u potpunoj izolaciji i nitko vise sa nama raspravljati. A sve je pocelo sa svadjom sa Njemackom u vezi izrucenja optuzenog ubojice J. Perkovica.

VL
TE
TechnoCroat
18:40 25.10.2015.

Orban je izjavio da je dosao na sastanak kao promatrac, jer madjarska nije vise u tranzitnom koridorui nema problema. A hrvatska je bila u toj superiornijoj, zavidnoj situaciji do prije par mjeseci dok nije milanovic svojom nesposobnoscu sve upropastio. Sada smo u najgoroj situaciji jer se milanovic posvadio i optuzio sve susjede, a sada ce i njemacku i evropu. Nema nikakav kredibilitet i nitko ga ne slusa ni cjeni. Ni jedna odluka nece biti rezultat milanovicevih prijedloga, naprotiv, niz mjera ce nam biti 'nametnuto'. A cjenu tog kolapsa ce placati hrvatska i gradjani. Nemam rijeci za milanovica koje bi prosle cenzuru moderatora.

VL
DE
debelisef
20:22 25.10.2015.

Viktora Orbana su proglasili za sovinista, budalu i antieuropskog uzurpatora. Evo ; preslo je mjesec dan - sve kaj covik dela i divani , sve je v originalu onak kak je rekal. I nije porekal niti jednu rijec ! TadTad su ga sve zapadnoeuropske zemlje ( izuzev V. Britanije i Francuske) osudjivale ; a poglej : danas sve rade po njegovim smjernicama. Cak i Njemacka... Istina je voda duboka.

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 15 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.