Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne popušta
Povratak na članak

Cerar kaže da Slovenija ne odustaje od primjene arbitraže

Ako netko misli da će Slovenija zbog izbora ili bilo kojih drugih razloga odustati od onoga što je pravilno i na što nas obvezuje europsko i međunarodno  pravo, onda se taj vara", poručio je Cerar.

Komentari 15

BF
bf2
20:51 03.05.2018.

već godinama ne kupujem ništa slovensko...

VL
BR
brzzzy
20:50 03.05.2018.

Cerar... Da te nije napravio Mujo...

VL
CR
crocro
21:07 03.05.2018.

Gospodin Cerar svojim izjavama da će"ići do kraja" samo pokušava djelovati prema komisiji kako bi se svrstala na slovensku stranu i podržala sloveniju u pokušaju implementacije arbitražne presude a istodobno izvršila pritisak na Hrvatsku kako bi Hrvatska surađivala u implementacije arbitražne odluke. Svi su zaboravili da se odluka Republike Hrvatske o izlasku iz arbitražnog spora ne može tek samo tako poništiti, jer ju je jednoglasno donio Hrvatski Sabor. Komisija neće "nasjesti" na slovenske smicalice zbog kojih bi pritiskala Hrvatsku jer nitko nema moralne snage pritisnuti Hrvatsku koja je bjelodano dokazala da su upravo slovenski predstavnici svojim postupkom uništili arbitražni postupak koji je do toga trenutka besprijekorno funkcionirao. A to što je slovenska mućkalica kao naručena pomogla Hrvatskoj, nije razlog da slovenci i dalje traže ono što slovensko nikada nije bilo. I to cijeli svijet zna. Slovenci vidjeli bjanko šansu da ugrabe Hrvatskog teritorija u posljednji trenutak i sada to shvatili ozbiljno do te mjere da "idu do kraja". Drago mi je da idu do kraja jer na taj način neće dobiti ništa, neće dobiti niti ono što su mogli bilateralnom dogovorom dobiti a to su određene pogodnosti. Oni nemaju srama tražiti komad Hrvatskoga mora iako znaju da nikada nisu imali nadležnosti iza crte sredine zaljeva. Neće dobiti ništa od suda tako da niti bilateralnog dogovora neće trebati biti. A kada izgube sve na sudu, bacit će se na koljena i moliti da ga predsjednik vlade primi.

VL
PA
Patrizzia
21:42 03.05.2018.

Eto Kekeci već sutra kreću da predaju Svetu Geru hrvatskoj !Tamo sada drže vojsku ,mogli bi i mi smjestiti svoju , pa naša je SG.

VL
DU
Deleted user
20:35 03.05.2018.

Još jedino @Mađarska Ina gaji kakve takve nade ostali ne 😂

VL
PA
Papak420
21:53 03.05.2018.

Poslusajte sad poruku od svetog Petra necete u pirjanski zaljev niste ni prije

VL
TR
trabant7
06:48 04.05.2018.

Cetar, ta prava te obaveziju da ne lažeš, ne podvaljuješ, ne ucjenjuješ, ne uzurpiraš.....

VL
IT
I-To
22:08 03.05.2018.

Ti si baš prostak i budala čovjek i još samo jedno ako te vidimo samo još jednom da našu domovinu nako pljuješ kao neki dan na Brdu mi ćemo ja i moj klub tužiti.

VL
Avatar anita_horvath
anita_horvath
01:05 04.05.2018.

Poslat ćete tenkove iz Ljubljane hahah

VL
MX
Mister X
22:35 03.05.2018.

Cerar kaže da Slovenija ne odustaje od primjene arbitraže, Zašto to kaže pa tko je normalan i da to očekuje zaista . Da ono što si ostvario presudom ne tražiš da se sprovede i u praksi ???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.