Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mučenje životinja
Povratak na članak

Centru za socijalnu skrb dovoljan razgovor s roditeljima maloljetnika koji je teško ozlijedio mačku

Centar za socijalnu skrb Brač-Split nije donosio odluke o potrebi daljnjeg postupanja u obitelji djeteta i nije izricao mjere iz obiteljskopravne zaštite, Općinsko državno odvjetništvo Split traži obrazloženje

Komentari 8

Avatar Keep_calm
Keep_calm
00:03 20.12.2018.

To nije mamin nestaško. To je mali psihopat u začetku. Ostao je bez djelotvorne opomene, drugi put će biti gore. U jednom trenutku, eto nama novog "daruvarca"... ali tad se nemojmo ničemu čuditi.

VL
DO
domxerex
23:18 19.12.2018.

Eto vam pravog navijača za torcidu, sada ga samo treba dati Ostoji Rankoviću da ga pravilno "usmeri" i vaspita.

VL
TR
Trinity
15:58 20.12.2018.

Dijete od 9 godina itekako zna što je loše a što dobro. Također itekako zna što znači zlostavljati živo biće! Nije ovo nikakav nestašluk već jasno vidljivi znaci već poodmaklog psihopatskog ponašanja. Ovo dijete, nebude li sankcionirano, postat će teški psihopat i sociopat. A roditelje bi trebalo prijaviti za kazneno djelo, obzirom da je dijete malodobno.

VL
LA
Lana39
08:44 23.12.2018.

Njega bi trebalo dobro izlupati tamo gdje najboljeg boli! A roditeljima dobro naplatiti za eutanaziju jadno mačića! Sad isti!

VL
SO
sophia111
06:28 24.12.2018.

Dobar dan sam po imenu Sophia Arise. Želim dati opipljive komentare o tome kako sam kroz kredit GEORGE KENNETH LOAN INVESTMENT dobio kredit od 58,000 eura. NAPOMENA: Ako ste zainteresirani za dobivanje kredita od njegove tvrtke, molimo kontaktirajte VIA EMAIL (georgekennethloaninvestment@gmail.com)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.